F4: Krabbendijke F4 - Goes F3

Leider: Joris Jakobsen.

Afwezig:----

Opstelling:
-Ivan Verton. (Keeper 2de helft)
-Chidera Nelis. (Keeper 1ste helft)
-Sven Bal.
-Lars Jakobsen.
-Anouschka Meeuwsen.
-Finn Lobbezoo.
-Renate Brandenburg.
-Sem Breijer.
-Robin Paauwe.
-Justin Paauwe.
-Yannick Westerweele.

Wissels 1ste helft: Justin-Lars. Renate-Anouschka.

Wissels 2de helft: Yannick-Lars. Robin-Anouschka. Lars-Finn.

Hallo allemaal. Na wat afgelaste wedstrijden vanwege het winterse weer mochten de jongens en meisjes van Krabbendijke F4 dan eindelijk beginnen aan de 2de competitiewedstrijd van dit voorjaar. Vandaag ontvangen we Goes F3 wat voor ons op papier een sterke tegenstander lijkt te zijn. Het is nog wat fris en iedereen heeft er veel zin in. Na het omkleden gaan we warmlopen en trappen we nog een balletje. We bespreken ook de plaatsen, wissels en tactiek met onze jongens en meisjes. Iedereen is aanwezig dus we hebben 11 spelers. Goes F3 is aanwezig met 9 spelers. Na overleg met de leider van Goes besluiten we om 9 tegen 9 te spelen zodat wij maar twee wissels hebben. Anders wordt het te lang staan in de kou voor de jongens en meisjes van Krabbendijke F4.

Goes gaat snel van start en geeft meteen druk naar voor. Onze jongens en meisjes weten goed te verdedigen zodat ons doel weinig in gevaar komt. De meeste aanvallen van Goes monden uit op een corner waarbij weinig kans tot scoren is. Een enkele bal op doel wordt goed gepakt door onze keeper. Veel strijd vindt plaats op het middenveld. Krabbendijke F4 weet zo af en toe ook wat in de buurt te komen van het doel van Goes maar het enige resultaat wat er is is een enkele corner. Na 20 min. staat het dan ook nog 0-0 en we gaan de rust in.

Na rust gaan we verder. Het blijft een beetje hetzelfde spelbeeld als de eerste helft. Krabbendijke krijgt in de eerste minuten wel kans met een schot op doel maar die wordt gered door de keeper van Goes. Goes zet na 5 min. in de tweede helft een aanval op waarbij Henk de Tank (een reus van een speler voor zijn leeftijd) aan de bal komt en verwoestend de 0-1 binnen schiet. Onze keeper was kansloos. De bal wordt in de verre hoek getrapt. Helaas. Verder in de tweede helft krijgen zowel Goes en Krabbendijke nog wat kansen maar we weten deze niet om te zetten in punten. Zo eindigt deze wedstrijd in 0-1.

We hebben het niet slecht gedaan deze wedstrijd. Er zit goede vooruitgang in het team. Het enige punt waar de jongens en meisjes nog op moeten letten is dat ze geconcentreerd blijven spelen in de tweede helft maar daar gaan we aan werken. Super gespeeld vandaag jongens en meisjes van Krabbendijke F4.

Na de wedstrijd gaan we nog penalty's schieten. Iedereen doet zijn best maar er zijn er maar twee die de keeper weten te verslaan en dat zijn Chidera en Lars. Volgende week gaan we ze er allemaal in zetten.

Zaterdag 7-3-2015 gaan we op bezoek bij Apollo '69 F2 in 's Gravenpolder we spelen dan om 9.15u op sportpark de Zuudoek.

Tot volgende week allemaal.