F4: Krabbendijke F4 - Arnemuiden F4

Trainer/leider: Alex Tramper en Joris Jakobsen.

Iedereen was aanwezig deze wedstrijd.

Opstelling: Renate Brandenburg, Finn Lobbezoo, Anouschka Meeuwsen, Yannick Westerweele (Keep 1ste helft), Justin Paauwe (Keep 2de helft), Sem Breijer, Björn Wijnen, Robin Paauwe, Chidera Nelis, Lars Jakobsen, Sven Bal , Ivan Verton.

Hallo alle trouwe volgers van de F4. Bedankt voor het zo trouw lezen van onze berichten op onze FB pagina. We staan er iedere week weer versteld van hoeveel dit bericht wordt gelezen. Hier een verslag van de afgelopen wedstrijd.

We mogen vandaag aan de bak tegen de jongens en meisjes van Arnemuiden F4G. De dag start grijs. Dat hebben we nog niet veel gehad op de zaterdagen dat we moesten spelen. Tijdens het omkleden klinkt dan ook de toon van mijn app die aangeeft dat het zo gaat regenen. En zo waar met het beginnen van de wedstrijd gaat het wat spetteren. Het valt allemaal wel mee het zijn gedurende wedstrijd wat spetters maar het heeft niet veel te betekenen. Na het opstellen gaan we van start. We spelen 7 tegen 7. Arnemuiden heeft niet zo veel spelers als ons waardoor we genoodzaakt zijn om te spelen met 5 wissels. Het is dan ook aan de lijn even puzzelen wie en wanneer er gewisseld gaat worden. Voor de jongens en meisjes ook niet echt fijn maar het is niet anders. Je kunt het ook positief zien, we hebben veel jeugd op de voetbal op Krabbendijke en dat is goed.

Krabbendijke voert meteen druk naar voor en Arnemuiden wordt meteen vastgezet op eigen helft. Er volgen al snel wat kansen maar die worden op de keeper geschoten die goed zijn werk doet. Toch is het Sven die in de 6de min. tekent voor de 1-0. Er wordt lekker gespeeld. Onze keeper heeft weinig te doen in de eerste helft. Na 12 min. is het weer Sven die de keeper passeert en de 2-0 binnen tikt. Arnemuiden weet niet echt los te komen. Na de aftrap is het dan ook Krabbendijke wat het initiatief neemt en de aanval zoekt. Dit resulteert al snel weer in een doelpunt. In de 16 min. is het Sven die tekent voor zijn 3-0. Met deze stand gaan we ook de rust in. Een lekker gevoel.

Na wat drinken en eten gaan we snel weer verder. Het is druk in de kleedkamer, dus we gaan er snel weer tegenaan. Even onze hersenen laten werken over wie er in de wissel gezet wordt maar we komen er uit al moeten we soms wel eens een speler teleurstellen. Helaas het is niet anders maar we zien het maar als luxe probleem. Beter zo dan dat je iedere zaterdag nog stad en land af moet bellen om je team compleet te krijgen.

De 2de helft geeft hetzelfde beeld als de eerste helft. De jongens en meisjes van Arnemuiden laten zich helemaal terug zakken. Dit wordt voor ons dan ook de 4-0 in de 4de min. van de tweede helft. Het is deze keer Chidera die het doelpunt op zijn naam zet en er zullen er nog meer volgen. Dit is al 2min. later. De 5-0 wordt door Chidera binnen getrapt. De keeper van Arnemuiden heeft geen enkele kans. De 6-0 volgt daar ook snel achter aan. Om precies te zijn 2min. later en het is weer Chidera die scoort. Na de 6-0 laat Krabbendijke het touw even vieren en laat Arnemuiden ook wat komen. Na de wissels te hebben doorgevoerd zetten we nog even aan. Iedereen doet keihard zijn best om de stand nog wat verder te doen verhogen. In de 16de min. schiet Sven de 7-0 binnen. Het feest kan niet meer op. Zeker niet wanneer Chidera nog eens de 8-0 binnen schiet in de 18de min. Prachtig gedaan. We zijn trots op onze spelers en ze hebben allemaal bijgedragen aan dit goede resultaat. Top jongens en meisjes.

Na afloop gaan we nog een paar penalty's schieten. Justin Paauwe doet zijn uiterste best om de penalty's te keren van Arnemuiden en slaagt daar ook een paar keer in. Lars, Sven, Yannick en Robin weten de keeper te verslaan. Voor de andere spelers van ons team was het wat minder deze keer. Zij wisten de keeper niet te passeren. Niet getreurd, we hebben een mooie overwinning en dat is nog wel het belangrijkste. Na afloop vieren we de overwinning en iedereen heeft dan ook een zakje chips verdient. Tijdens de wedstrijd regende het nog wat en hebben de jongens en meiden even gebruik gemaakt van de paraplu. Daar hebben we nog een leuke foto van. Ook hebben we de team foto weer aangepast zodat deze up-to-date is. A.s zaterdag wordt een zware wedstrijd. Dan gaan we het opnemen tegen de koploper. Dan komt RCS F5 uit Oost-Souburg bij ons op bezoek. De wedstrijd zal om 9.30u beginnen. Tot zaterdag allemaal.