F4: Krabbendijke F4 - Apollo'69 F2

Trainer/leider: Alex Tramper en Joris Jakobsen.

Afwezig: -Yannick Westerweele, Robin Paauwe

Opstelling: Lars Jakobsen, Ömer ( nieuwe speler in ons team), Finn Lobbezoo, Sven Bal (Keep 1ste helft), Chidera Nelis (Keep 2de helft), Ivan Verton, Anouschka Meeuwsen, Renate Brandenburg, Justin Paauwe, Sem Breijer, Björn Wijnen

Hallo allemaal. Hier zijn we met het laatste verslag van dit deel van het seizoen. We spelen vandaag tegen Apollo. Er staat niet zo veel meer op het spel. RCS is kampioen geworden en Apollo is als 2de geëindigd. Nu heb ik me als leider vergist. Ik dacht dat we als 3de konden eindigen ook al zouden we de laatste wedstrijd verliezen. Ik zal verkeerd op het schema hebben gekeken. We eindigen deze speelronde als 4de net achter Goes die de 3de plek innemen. Als leider en names de trainer mag ik zeggen dat we een hele goede speelronde hebben gespeeld waarin iedereen zijn best heeft gedaan om zo hoog mogelijk te eindigen. Iedere speler heeft zijn of haar groei doorgemaakt. De één wat meer dan de ander maar dat geeft niet. Samen hebben we er een mooi seizoen van gemaakt en we mogen dan ook allemaal heel trots zijn op ons zelf.

Nu de wedstrijd tegen Apollo. Het belooft een pittige wedstrijd te worden. De eerste wedstrijd tegen Apollo was ook al heel lastig. Ze spelen heel goed en hebben een paar zeer sterke en snelle spitsen rondlopen die het ons moeilijk gaan maken. Het weer is nog niet zo heel slecht. Er valt af en toe een spatje regen maar dat mag eigenlijk geen naam hebben. We spelen 9 tegen 9 wat voor ons lekker is. Zo hebben we maar 1 wissel staan en dat is ook wel eens leuk voor de spelers van Krabbendijke. Apollo gaat snel van start zoals we al hadden verwacht. Ze spelen stevig voetbal en zetten Krabbendijke meteen onder druk. Er zijn dan ook de nodige ingrepen nodig om niet meteen een goal om de oren te krijgen. Krabbendijke gaat naar mate de wedstrijd vordert wat beter spelen. Ze laten zien dat ze goed verdedigen en weten zowaar wat druk naar voor te zetten. Dit lijdt tot een aantal kleine kansen maar deze worden niet omgezet tot een doelpunt. Jammer maar we spelen een stuk beter tegen Apollo dan de eerste keer. En dat mag toch ook wel wat zeggen van ons team. We gaan dan ook de rust in met een 0-0 op het scorebord.

Na rust komt Krabbendijke goed uit de startblokken. Het spel van de eerste helft wordt goed voortgezet. Apollo speelt ook goed en het is dan ook een spel wat veel op en neer gaat. Het gevaar voor Krabbendijke is wanneer er veel naar voor wordt gespeeld de verdediging wel eens wordt vergeten. Ook nu is dit weer ons noodlottig. In de 10de min staan we te ver naar voor en weet Apollo te counteren. Ze maken hieruit dan ook fraai de 0-1. Na de aftrap laat Krabbendijke zich niet uit het veld slaan. Ze gaan er nog voor om de gelijkmaker te scoren. Helaas weet Apollo in de 19de min. van de 2de helft uit te breken en onze verdediging op een verkeerd spoor te zetten. Ze maken de 0-2. Vlak na de aftrap wordt er afgefloten en zit de wedstrijd er op.

Na afloop gaan we nog penalty's nemen. Lars, Ivan, Renate, Finn, Sven, Björn, Justin en Chidera weten de bal in de touwen te werken. Helaas maar volgende keer beter voor Anouschka, Ömer en Sem.

Het seizoen zit er op. We mogen zeggen dat we goed hebben gespeeld en dat we heel trots zijn op jullie.

Tot volgend seizoen.