F4: Kapelle F4 - Krabbendijke F4

Trainer/leider: Alex Tramper en Joris Jakobsen.

Afwezig: Yannick Westerweele en Björn Wijnen.

Opstelling: Finn Lobbezoo (Keeper 1ste helft), Chidera Nelis (Keeper 2de helft), Sven Bal, Renate Brandenburg, Anouschka Meeuwsen, Lars Jakobsen, Justin Paauwe, Robin Paauwe, Sem Breijer, Ivan Verton

Hallo allemaal, hier een klein verslag van de afgelopen wedstrijd van Krabbendijke F4.

Het is vroeg vanmorgen. We vertrekken al rond 7.45u omdat we vandaag om 8.30u in Kapelle aan de bak moeten met onze jongens en meisjes. Het weer valt niet tegen. Het blijft tot het eindsignaal droog dus dat voordeel hebben we gelukkig. We komen terecht op een niet zo best veld. Na een kleine warming up ziet onze keeper er al niet meer uit en zelf zit bij ons ook al de modder tot halverwege de broekspijpen. Maar het mag de pret niet drukken. We hebben lol en de jongens en meiden zijn van plan om ook dit keer van Kapelle te gaan winnen.

Na overleg gaan we starten met 9 tegen 9 zodat we maar 1wissel hebben. Krabbendijke vliegt in de wedstrijd. Veel veldspel gebeurt op de helft van Kapelle alleen het zijn me daar een taaie verdedigers. Toch weet Krabbendijke al een kans te creëeren in de derde minuut. Robin Paauwe schiet net naast. Krabbendijke schuift steeds verder naar voor, waarbij de spelers van ons wel eens vergeten dat er zeer gemakkelijk gecounterd kan worden. We proberen ze dit dan ook uit te leggen, veel komt er niet aan bij de jongens en meiden. Ze zijn fel en willen winnen. In de zesde minuut creëert Chidera Nelis een mooie kans maar het mag niet baten. De bal gaat over. Rond de 8ste minuut weet Kapelle op de helft van Krabbendijke te komen. Mede een beetje doordat we te ver naar voor staan en Kapelle kan counteren. Finn red de bal na een schot van Kapelle op doel. Na de uittrap weet Kapelle de bal snel te veroveren. Mede door slecht uitverdedigen. Er wordt een rollertje gespeeld naar onze keeper door Kapelle en deze probeert Finn nog te redden met de voet alleen door wat ongeluk wipt de bal op door het veld en gaat over de voet van Finn zo ons doel in. Jammer jammer. Zo is het na 10 minuten 1-0 voor Kapelle.

Verder in de tweede helft gebeurd er niet zo veel. Krabbendijke speelt veel op de helft van Kapelle en probeert kansen te creëeren. Helaas willen die kansen niet vallen omdat er taai wordt verdedigd door Kapelle. In de rust proberen we de jongens en meiden er op te wijzen dat ze in de tweede helft de laatste linie in de gaten houden anders wordt het zo 2 of 3-0 voor Kapelle en dat willen we toch niet. In de tweede helft wisselen we van keeper. Chidera neemt de tweede helft voor zijn rekening. Het is een spannende tweede helft. Krabbendijke zit tegen de gelijkmaker aan maar de bal wil er maar niet in. Ook Kapelle krijgt kansen om de 2-0 te zetten en de wedstrijd te beslissen. Dit ook weer mede omdat Krabbendijke te ver naar voor speelt. Maandag op de training gaan we het hier nog eens over hebben. In de achtste minuut van de tweede helft krijgt Krabbendijke zijn beste kans. Na een verre uittrap van onze doelman komt de bal terecht bij Justin Paauwe die er werkelijk als een speer vandoor gaat. Hij weet drie spelers uit te spelen maar helaas hij werkt de bal net voorlangs. Wel goed gespeeld. Verder verloopt de tweede helft wat op en neer. De concentratie valt wat weg en het lijkt er op dat we berusten in deze 1-0 nederlaag. Wel vinden we dat we goed hebben gespeeld. Er zijn een paar kleine aandachtspuntjes maar daar komen we wel aan uit. Goed gedaan jongens en meisjes van de F4.

Na het eindsignaal gaan we nog een paar penalty's schieten. Kapelle weet onze keeper niet te verslaan. Chidera stopt alle penalty's van Kapelle. Knap gedaan. Sven, Finn, Justin en Sem weten de keeper van Kapelle te passeren. Ook goed gedaan van Sem, hij kon er van de week bij de training geen penalty in krijgen en nu tijdens de wedstrijd wel. Helaas wisten Ivan, Lars, Renate, Anouschka, Robin en Chidera de keeper niet te passeren. Volgende keer beter.

A.s zaterdag gaan we het thuis opnemen tegen Arnemuiden F4G. De wedstrijd begint al om 8.45u. Tot zaterdag allemaal.