F4: Goes F3 - Krabbendijke F3

Trainer/leiders: Alex Tramper, Joris Jakobsen en Jaap Baas

Afwezig: Renate Brandenburg, Ivan Verton, Björn Wijnen

Opstelling: Lars Jakobsen, Finn Lobbezoo, Sven Bal, Robin Paauwe, Justin Paauwe, Sem Breijer, Anouschka Meeuwsen, Jaqueline Meeuwsen (Onze geheime troef), Yannick Westerwele (Keeper 2de helft), Chidera Nelis (Keeper 1ste helft)

Daar zijn we weer met een verslag van de voorlaatste wedstrijd van het seizoen. Een wedstrijd die zal bepalen of we nog een plaatsje hoger kunnen eindigen of die beslist dat we als 3e eindigen. We gaan weer bij tijds op Krabbendijke weg. We zijn nou eenmaal vroege vogels. Het weer zit ons weer mee. Lekker zonnetje en een heerlijke temperatuur. In Goes aangekomen kleden we snel om en gaan opwarmen. Er licht ook hier een mooie kunstmat. We beginnen met 8 tegen 8 wat later in de wedstrijd nog 9 tegen 9 wordt.

Krabbendijke begint goed aan de wedstrijd. We zien toch echt wel groei in ons team. Zeker gezien de plaats waar we nu staan. Er wordt mooi gecombineerd. Dat gaan we steeds vaker zien. We zien zelfs al de kleine tekenen van een beetje opbouwend voetbal. Dat is dus mooi om te zien. We krijgen goede kansen en zijn gevaarlijk in het doelgebied maar we weten nog niet te scoren. In de 7de min. krijgt Justin de beste kans op 0-1 maar de bal gaat net rakelings voorlangs. Jammer. Het zou zo mooi zijn geweest. In de 10de min. krijgt Goes een vrije trap. Deze wordt genomen door Henk de Tank. Een beer van een kerel die volgens ons een jaar of drie te laat is aangegeven bij de burgerlijke stand. Maar dat is verder niet anders. Henk de Tank schiet vol op goal en Chidera weer de bal mooi te redden. Het spel van Krabbendijke is goed. Goes komt nauwelijks op onze helft. Krabbendijke weet de kansen die we krijgen niet om te zetten in doelpunten. Het is Goes wat één kans krijgt in de 15de min. Het is dan ook meteen raak. 1-0. De kopjes gaan meteen een beetje hangen bij onze spelers. We spreken ze toe dat het nog 25 min. spelen is en dat alles nog mogelijk is. We gaan rusten met een 1-0 achterstand.

Na rust gaat Krabbendijke als een malle van start. We hebben onze troef in gezet. Jaqueline vervangt haar zus Anouschka. Die heeft in de rust aangegeven niet te kunnen spelen vanwege een zere knie. We krijgen in de tweede helft de ene na de andere kans. De keeper wordt een paar keer helemaal zoek gespeeld maar helaas voor ons is daar toch iedere keer weer Henk de Tank die de bal net van de lijn haalt of de bal net corner schiet. We schieten nog een bal vol op de paal maar het mag niet baten. De bal mag er voor ons niet in. Er wordt wel keihard gewerkt door onze jongens en meisjes. De inzet blijft tot aan de laatste seconde van de wedstrijd. Helaas er zit niets meer in dan een 1-0 verlies.

Na de wedstrijd nemen we nog penalty's. Jaqueline , Sven en Robin zijn de enige die een penalty weten te verzilveren. Voor de rest van onze jongens en meisjes worden penalty's gestopt door de keeper van Goes. We hebben een mooie wedstrijd gespeeld. Een prima inzet jongens en meisjes van Krabbendijke F4. Deze ronde van de competitie behalen we plaats 3. Een Super prestatie in vergelijking met de eerste seizoenshelft. Wij als trainer en leiders zijn hier heel trots op!!!

A.s. zaterdag spelen we de laatste wedstrijd. Voor ons is deze wedstrijd voor geen enkel belang. We spelen om 10.45u tegen Apollo'69 F2 uit in 'S-Gravenplder. Voor Apollo is dit nog een hele belangrijke wedstrijd. Zei kunnen nog kampioen worden. Ook wij willen deze wedstrijd winnen dus we gaan nog 1 keer knallen met zijn allen. Groetjes en tot zaterdag allemaal.