F4: Arnemuiden F4 - Krabbendijke F4

Leiders: Jaap Baas en Joris Jakobsen.

Afwezig: Chidera Nelis en Lars Jakobsen.

Opstelling:  Yannick Westerweele (Keeper 1ste helft), Sven Bal (Keeper 2de helft), Finn Lobbezoo, Anouschka Meeuwsen, Ivan Verton, Renate Brandenburg, Sem Breijer, Justin Paauwe, Robin Paauwe, Björn Wijnen (Kwam proeven hoe het is om een wedstrijd te spelen.)

Hallo daar zijn we weer met een verslag van F4 Krabbendijke. Op tijd vertrekken we met zijn allen vanaf sportpark Krabbendijke om te gaan strijden tegen Arnemuiden F4G. Na aankomst gaan we omkleden en warmlopen want dat is nodig. Het is mooi weer maar wel koud. Het veld is een prachtige kunstmat die er naar ons oordeel nog niet lang ligt. De accommodatie is dik in orde. Er staat een guur windje wat het extra koud maakt op dit vrij open veld. Na overleg met Arnemuiden spelen we 8 tegen 8 zodat we maar twee wissels hebben. Het is maar goed dat niet iedereen er is anders hadden we nog met 4 wissels gestaan en dat is best veel. Het draagt natuurlijk wel bij aan hoe goed onze club het doet qua jeugdspelers.

Na de aftrap gaat Krabbendijke fel van start. Ze ruiken de punten. Het spel ligt helemaal op de helft van Arnemuiden. Al snel ontstaan er kansen en 1 daarvan wordt in de 5de min. door Sven Bal netjes in het net gelegd. 0-1 een lekker begin. Het team van Arnemuiden is een echt gemengd team. 4 jongens en 4 meiden. De keepster heeft het zwaar want Krabbendijke blijft maar naar voor spelen. Zo nu en dan is het dan ook flink grabbelen geblazen. Zo nu en dan vergeten onze spelers te verdedigen wat aankomt op onze keeper. Yannick Westerweele doet dan ook in de 8min. een geweldige redding. Krabbendijke zet in de 12 min. weer aan en Sven Bal weet zijn tweede van de dag binnen te werken. 0-2, dit gaat lekker. Na de aftrap gaat Krabbendijke meteen met de bal aan de haal alleen hierbij wordt er vergeten om te verdedigen. Een speler van Arnemuiden weet de 1-2 binnen te werken. Een kleine tegenvaller maar we gaan door. Het staat 1-2 met rust.

Na een versnapering gaan we aan de tweede helft beginnen. Al in de 3de min. van de tweede helft weet Ivan Verton meteen de 1-3 te maken. Netjes hoor. Veel spel vindt plaats in het doelgebied van Arnemuiden. Krabbendijke schuift dan ook helemaal op naar voor zodat wanneer een speler van Arnemuiden de bal krijgt meteen kan doorstoten naar onze goal. Dat gebeurt ook meerdere malen waarbij we goed wegkomen. Één bal beland daarbij op de paal. Toch weet Ivan Verton ook voor zijn tweede te tekenen en zet in de 7min. van de tweede helft de 1-4. Na wat slap verdedigen weet Arnemuiden nog de 2-4 binnen te tikken. Een echt leermoment voor onze jongens en meisjes, ze moeten de volle 40 min. bij de les blijven. In de tweede helft gebeuren er nog meer mooie momenten. Zo weet Anouschka zich 4 keer vrij te spelen en een kans te creëeren om te scoren. Jammer genoeg weet de keeper van Arnemuiden net iedere keer de bal te keren. Ook Justin doet zijn best om een puntje te scoren maar mist iedere keer net. Jammer maar wel goed gepresteerd. Na de wissels in de tweede helft komt onze andere spits in actie. Robin Paauwe beslist de eindstand op 2-5.

Jongens en meisjes, jullie hebben allemaal echt super goed gepresteerd. Vergeet de volgende keer de verdediging niet en dan vreten we Kapelle volgende week gewoon op. Top gespeeld we zijn trots op jullie.

Na de wedstrijd gaan we nog penalty's nemen. Sem, Sven, Björn, Anouschka, Ivan en Finn weten helaas niet te scoren. Yannick, Renate, Justin en Robin scoren op zeer fraaie wijze. Top gedaan. Zaterdag nemen we het op tegen Kapelle F4. We starten al heel vroeg. 8.30u begint de wedstrijd. Daar gaan we weer knallen. Tot volgende week allemaal.