F4: Apollo'69 F2 - Krabbendijke F4

Trainer/leider: Alex Tramper en Joris Jakobsen.

Afwezig:-------

Opstelling: Justin Paauwe, Lars Jakobsen, Sven Bal, Anouschka Meeuwsen, Ivan Verton (keeper 1ste helft), Finn Lobbezoo, Yannick Westerweele, Robin Paauwe, Sem Breijer, Renate Brandenburg, Chidera Nelis (keeper 2de helft)

Daar zijn we weer met een verslag van de 3de wedstrijd. We gaan deze keer naar 's-Gravenpolder. Daar gaan we het opnemen tegen Apollo '69 F2. Het is weer uitstekend weer. Je voelt dat het voorjaar er aankomt. Het is te hopen dat we nog veel van deze mooie voetbalzaterdagen mogen hebben met onze jongens en meisjes van de F4.

Om 8.45 zijn we aanwezig op het sportpark en krijgen netjes een kleedkamer toegewezen door de wedstrijdleiding. De jongens en meisjes kleden snel om en iedereen heeft er veel zin in. Behalve onze keeper die geeft aan dat hij niet meer wil keepen maar lekker op het veld wil spelen. Dus we spreken af dat dit de laatste keer is dat hij moet keepen. Voor de volgende wedstrijd gaan we nog uitzoeken wie er nu wel wil keepen en het ook goed kan.

Na het veld betreden te hebben gaan we een balletje trappen. In 'S-Gravenpolder hangt de verse lucht van gier. We denken dat dit een tactiek is van de tegenstander. Wat een stank zeg maar we doen het ermee, er zit niets anders op. Na overleg met de tegenstander gaan we beginnen met 8 tegen 8 spelers en in de 2de helft zal er worden gespeeld met 9 tegen 9.

Apollo gaat fel van start en onze jongens en meisjes moeten meteen aan de bak om niet meteen een goal om de oren te krijgen. We zijn gewaarschuwd. Hierna vindt er weer veel voetbal plaats op het middenveld. Geen van beide teams weet echt een verschil te maken. Krabbendijke weet nog een paar keer bij het doel te komen maar echt gevaar of een kans om te scoren levert het niet op. In de 10de minuut breekt Apollo uit en weet dit met een fraai schot op doel om te zetten in 1-0. Kop op en verder gaan. De wedstrijd is nog niet gedaan. Het voetballen gaat wat minder in de loop van 1ste helft en wederom in de 14de minuut weet een Apollo speler ons doel te vinden en zet de 2-0. Nu moeten we serieus gaan oppassen. We verwachten in de 2de helft nog wel minimaal gelijk te komen.

Na de pauze en een bekertje limonadesiroop gaan we er weer tegenaan. Onze jongens en meisjes weten meteen een aanval op te zetten maar de bal wordt gepakt door de keeper van Apollo. Het is ook net of de bal er niet in mag voor ons. Na 4 minuten in de 2de helft breekt de spits van Apollo uit en onze verdediging is te laat. Na een fraai schot weet hij dan ook de 3-0 te maken. Echt balen. De kopjes gaan ook wat hangen en de concentratie wordt wat minder bij onze spelers. Er moet dan ook goed keepers werk aan te pas komen van onze keep om niet verder op achterstand te komen. In het verdere verloop van de 2de helft krijgen we eigenlijk geen kansen meer en blijft het veel spel op het middenveld.

Na afloop gaan we penalty's nemen. En die gaan heel goed. Lars, Ivan en Chidera weten de keeper niet te passeren. Helaas. Volgende keer beter jongens. De rest van onze jongens en meisjes doen het uitstekend, ook de meiden weten te scoren. Sven, Renate, Anouschka, Sem, Justin, Robin, Yannick, en Finn weten de keeper te verslaan met stuk voor stuk prachtige penalty's. Top gedaan.

Nou we zullen maar zeggen dat het weer een les is voor de toekomst en we gaan met volle moed weer naar de volgende wedstrijd. Dan spelen we wederom uit en dit keer tegen Arnemuiden F4G om 10.00 uur. Tot volgende week allemaal.