F3: SSV'65 F3 - Krabbendijke F3

SSV'65 F3 - Krabbendijke F3 2-1

Regen

Een flets begin voorspelde niet veel goeds voor de wedstrijd. Al snel stonden er twee rommel doelpunten op het bord voor SSV. Een spaarzame kans was het enige resultaat van Krabbendijke zijde. Een matte eerste helft werd afgesloten met een koude regen douche van moeder natuur. Na een opwarm sessie kwamen de mannen goed uit de startblokken. Maar door goed verdedigend werk achterin bij SSV bleef het lang 2-0. Uiteindelijk werd het dan toch 2-1 en in de slotminuten zelfs de kans op de gelijkmaker. Het mocht niet baten. Bij beide partijen was de kou en regen tot op het bot doorgedrongen en werd er besloten om van penalty's af te zien. Het was de laatste wedstrijd van de competitie waarin de jongste garde van de VV tot de laatste wedstrijd mee kon doen om de prijzen. Al met al een goed resultaat. Wij feliciteren Kapelle F6 met het kampioenschap en wij gaan ons voorbereiden op het volgende hoogtepunt : de wedstrijd tegen de Pieten!

2-1 Lars