F3: Krabbendijke F3 - ...

Krabbendijke F3 - Kapelle F3 2-2

Sinds het laatste verslag zijn we alweer een aantal wedstrijden verder. Zo kwam Kapelle F3 op bezoek wat een spannende wedstrijd bleek. Na een 1-1 ruststand in een gelijkopgaande strijd kwamen we in de 2e helft 2-1 voor. Maar vlak voor tijd kwam de 2-2 op het bord na een gelukkig doelpunt voor Kapelle.

1-1 Kyan
2-1 Luuk

Kruiningen F3 - Krabbendijke F3 1-11

Na de zinderende partij tegen Kapelle moesten we naar Kruiningen F3. Het feit dat op het moment van schrijven de club van competitie is gewisseld zegt misschien wat over de uitslag 1-11 winst.

Lars 5x
Luca 2x
Lucas 2x
Omer 1x
Luuk 1x

Krabbendijke F3 - SSV F3 4-1

Tegen SSV lieten we de kansen onbenut waardoor we ons zelf tekort deden. Wat begint op te vallen is dat het samen spelen steeds betere vormen aanneemt. De 4-1 winst was dan ook dik verdient. Ook een pluim voor SSV voor hun positieve coaching. Iets wat het plezier in het voetballen ten goede komt bij de jongste pupillen.

1-0 Omer
2-0 Lucas
3-0 Jasper
4-1 Lucas

's-Heer Arendskerke F2 - Krabbendijke F3 0-3

Door de 7-0 winst in de thuiswedstrijd reisde we met vertrouwen af richting 's-Heer Arendskerke. De "manager" van de plaatselijke F2 had zijn tactiek veranderd waardoor er veel mensen voor de goal aanwezig waren. Desalniettemin wisten onze boys nog voor de rust een 0-3 stand op het bord te zetten. Het vertoonde samenspel uit de vorige wedstrijd werd voortgezet. Echter werd er daardoor misschien vergeten om ook op de goal te schieten. Zeker de tweede helft waren er legio kansen om de score te verdubbelen. Al met al een goede leerzame wedstrijd met veel plezier gespeeld en 0-3 winst!

0-1 Nick
0-2 Kyan