F2: Krabbendijke F2 - METO F2

Trainers/begeleiders
Huib Zandee, Rudy de Leeuw en Flip van Noorden
Opstelling
Gijs van Noorden, Mike de Leeuw, Twan Zandee, Benjamin Pol, Jordy de Kraker, Milan Franje, Justin van de Berge, Yara Baas, Gemma Engelse en Pascalle Aantjes

Zo, zaterdagmorgen dus weer met de jongens en meisjes een potje ballen. Deze week hebben we er weer een nieuw talent bij. Pascalle Aantjes. Het weer is niet al te best maar het tijdstip des te beter. Iedereen verzamelt bij het sportpark om 9:30 uur. De wedstrijd begint om 10:15uur. Volgens de buienradar had het om die tijd droog moeten zijn. Nou, niet dus. Maar de spelers van Krabbendijke F2 zijn echte bikkels en geven niet om een buitje regen. De scheidsrechter deze week is Julian van Haasteren.

Om 10:16uur fluit de scheidrechter af voor het begin van de wedstrijd. METO F2 trapt af. De spelers van Krabbendijke F2 gaan vol op de aanval en veroveren al snel de bal. Het is ook nog maar in de 2de minuut dat Benjamin Pol na een mooie aanval de bal binnen tikt. 1-0. Een minuut later is het een speler van METO F2 die de bal in eigen doel schopt 2-0. De jongens en meisjes zijn lekker fel en hebben weinig last van de regen. Het is dan ook in de 8ste minuut wederom Benjamin Pol die de stand op 3-0 schiet. METO F2 komt in de eerste helft maar twee keer op de helft van Krabbendijke F2, maar beide keren wordt de bal goed verwerkt door de goed uitkomende keeper Gijs van Noorden. Het is in laatste minuut van de eerste helft als Justin van de Berge de stand op 4-0 schiet. Het is ook gelijk de rust stand.

De jongens en meisjes drinken en eten wat en de trainers/leiders doen hun zegje. Het doel wordt de tweede helft verdedigd door Twan Zandee. De scheidsrechter heeft inmiddels de thee ook achter zijn kiezen en komt de spelers halen voor de tweede helft.

De regen is nog steeds niet gestopt maar de spelers hebben er zin. Het is in de 24ste minuut dat Jordy de Kraker de stand op 5-0 schiet.  In de 27ste minuut is het weer Justin van de Berge die een doelpunt maakt, dit keer op aangeven van Benjamin Pol 6-0. Het voetbal ziet er goed uit deze morgen er wordt goed over gespeeld en we houden het veld goed breed. Onze nieuwkomer Pascalle Aantjes is nog wat zoekende maar gedurende wedstrijd gaat ze steeds beter spelen. Een paar minuten later in de 29ste minuut doen de aanvallers het net andersom. Een mooie pas van Justin van de Berge op Benjamin Pol en die tikt de bal binnen. Stand 7-0. METO F2 komt deze morgen niet aan voetballen toe. Wat ze ook proberen het is iedere keer een speler van Krabbendijke F2 die er tussen zit. Het is in de 31ste minuut nogmaals Justin van de Berge die het doel vindt en de stand op 8-0 zet. Twee minuten later begint Benjamin Pol aan een solo vanaf eigen helft. Hij loopt helemaal tot bij de keeper en op het moment dat die uitkomt, geeft hij de bal breed aan Justin van de Berge. Justin kan de bal zo voor een leeg doel binnen schieten. Mooie aanval.  In de 38ste minuut is het Benjamin Pol die de dubbele cijfers op het bord zet en de 10-0 binnen schiet. Dit is ook gelijk de einduitslag van deze morgen.

Het was ondanks de regen weer een mooie voetbalmorgen met goed voetbal en door oog voor elkaar te hebben kwam er een mooie eindstand op het bord. De jongens en meisjes moeten nog één wedstrijd knallen en dan hebben we de kers op de taart. Maar de taart is ook al heel lekker als er nog geen kers op zit. De laatste wedstrijd van het seizoen  is zaterdag 22-11-2014. Er zal om 9:00 uur gevoetbald worden en hierbij nodig iedereen uit om jullie te komen aanmoedigen. Als iedereen speelt als de laatste weken heb ik er alle vertouwen in….