F2: Krabbendijke F2 - Lebo/SVN F2

21-03-2015
Trainers/begeleiders
Huib Zandee, Rudy de Leeuw en Flip van Noorden
Opstelling Gijs van Noorden, Twan Zandee, Mike de Leeuw, Benjamin Pol, Milan Franje, Gemma Engelse, Justin van den Berge, Jordy de Kraker, Daniel de Poortere en Yara Baas
Afwezig
Sophie Sinke

Na de vriendschappelijke wedstrijd tegen Yerseke vorige week die werd gewonnen met 5-0, is het deze week weer voor het eggie. De tegenstander is Lebo/SNV F2. De jongens en meisjes kunnen uitslapen vandaag . De spelers moeten om 9:50 uur aanwezig zijn. De wedstrijd staat om 10:30 uur op de agenda deze dag. We zijn bijna compleet alleen Sofie Sinke is deze morgen ziek. Jammer. In overleg met Lebo/SNV besluiten we 8 tegen 8 te spelen.

De scheidsrechter deze morgen is een oude bekende: Ronald van Velzen. Hij heeft al meerdere wedstrijden van de Krabbendijke F2 gefloten. Het is klokslag half elf als het eerste fluitsignaal klinkt. Lebo/SVN F2 trapt af. Krabbendijke F2 pakt gelijk de bal af en gaan op zoek naar het doel van de tegenstander. Het druk zetten op de bal heeft al in de 3de minuut resultaat. Twan Zandee haalt verwoestend uit stand 1-0. Benjamin Pol schiet twee minuten later in de 5de minuut de bal binnen, 2-0. De trainers/ leiders zien dat Justin van den Berge moeilijk loopt en de bal alleen maar met zijn linker voet probeert te schieten. Ze vragen aan Justin of het gaat, hij zegt dat hij veel pijn heeft. De trainers/ leiders besluiten om hem te laten douchen en verder geen risico te nemen. In de 7de minuut herhaalt Benjamin Pol het kunstje nog eens 3-0. Ook Jordy de Kraker is een man die de laatste wedstrijden makkelijk scoort. Jordy laat het ook deze wedstrijd zien als hij in de 10de minuut de bal binnenschiet en de 4-0 op het scorebord zet. De laatste 10 minuten van de eerste helft gebeurt er weinig meer op voetbal gebied. Het weer wordt er in ieder geval niet beter op. Als de scheidsrechter fluit voor de rust begint het weer te regenen.

In de rust genieten de jongens van de voorsprong in deze wedstrijd. Ze drinken en eten wat terwijl de trainers/ leiders de tactiek voor de tweede helft doornemen. In overleg met Justin van den Berge en zijn vader Peter, is besloten om Justin niet meer te laten voetballen. Jammer, maar de gezondheid gaat boven alles. Zelfs boven plezier. Ronald van Velzen komt de jongens halen voor de tweede helft.

Krabbendijke F2 trapt af voor het begin van de tweede helft en gaat gelijk weer in de aanval. Lebo/SNV F2 komt deze wedstrijd tot nu toe nog niet aan voetballen toe. In de 22ste minuut schiet Milan Franje de bal binnen, 5-0. Benjamin Pol is twee minuten later in de 25ste minuut trefzeker 6-0. Benjamin is op dreef deze morgen. Hij schiet ook de 7-0 binnen in de 27ste minuut. De tweede helft wordt het doel verdedigd door Twan Zandee en hij heeft net als Gijs van Noorden in de eerste helft bijna niets te doen. In de 30ste minuut is het nogmaals Milan Franje die de bal na een mooie actie binnenschiet. Stand 8-0. Als Mike de Leeuw in de 33ste minuut weer een keer mee naar voren gaat, weet ook Mike het doel te vinden 9-0. In de 35ste minuut is het wederom Milan Franje die het doel weet te vinden, hij maakt een echte hattrick en scoort de 10-0. Wat Milan heeft gegeten een vrijdag weet ik niet maar ik zou als ik ouder was voor komende vrijdag weer hetzelfde klaar maken.  Benjamin Pol zet in de 37ste minuut de eindstand op 11-0. Na nog wat heen en weer getik is het  Ronald van Velzen die affluit voor de wedstrijd.

Deze overwinning was er een voor het zelfvertrouwen. Een mooie overwinning met diverse doelpuntenmakers. Zelfs een echte hattrick in de tweede helft van Milan Franje en Benjamin Pol. Goed gedaan jongens en meisjes van de Krabbendijke F2. Ondanks het weer was er toch weer veel publiek. Het was weer een zaterdag morgen om niet te vergeten. Toppie gedaan….