F2: Kloetinge F7 - Krabbendijke F2

Trainers/begeleiders
Huib Zandee, Rudy de Leeuw en Flip van Noorden
Opstelling Gijs van Noorden, Twan Zandee, Benjamin Pol, Mike de
Leeuw, Milan Franje, Gemma Engelse, Jordy de Kraker, Daniel de Poortere, Sofie Sinke
Afwezig
Yara Baas, Justin van den Berge

Zaterdag morgen vroeg uit bed. We moeten om 8:00 uur aanwezig zijn op het sportpark van Krabbendijke. Vanmorgen voetballen we tegen Kloetinge F7. We hebben een afzegging van Yara Baas en Justin v/d Berge is nog steeds geblesseerd. Als iedereen is gearriveerd, vertrekken we naar Kloetinge. Er zijn, ook als het zo vroeg is, genoeg supporters die het slechte weer trotseren om de jongens en meisjes te steunen tijdens de wedstrijd.

Als we om 8:20uur aankomen gaan de trainers/leiders opzoek naar het kleedlokaal. Als we weten waar we moeten omkleden en op welk veld we moeten spelen, gaan we ons klaar maken voor de wedstrijd. De jongens en meisjes die klaar zijn gaan alvast naar het veld om met de warming-up te beginnen. In overleg met de leiders van Kloetinge F7 gaan we 8 tegen 8 spelen. We spelen wel op een te klein veld maar we zien wel waar het schip strand.

De scheidsrechter fluit om 8:45 uur af voor het begin van de wedstrijd. Krabbendijke F2 trapt af. Kloetinge F7 zit er gelijk boven op en het duurt maar even of ze hebben de bal. De spelers van Krabbendijke F2 zitten nog in dromenland. Na een miscommunicatie tussen Daniel de Poortere, Mike de leeuw en Gijs van Noorden is het een speler van Kloetinge F7 die scoort in de eerste minuut 1-0.  Krabbendijke F2 moet even wennen aan spelen op een veel te klein veld. Maar ze zijn wel wakker nu. 3 minuten later is het Benjamin Pol die van de zijkant met een mooie lob de bal binnenschiet. Keeper kansloos 1-1 in de 4de minuut. In de 7de minuut wederom Benjamin Pol die het doel weet te vinden 1-2. Ondanks het kleine veld en de drukte die daardoor ontstaat, kan Benjamin Pol de bal afgeven op Jordy de Kraker die de 1-3 scoort in de 12de minuut. Deze stand is ook gelijk de ruststand.

Het weer is deze morgen niet best maar de jongens en meisjes proberen wel te voetballen. In de rust even opwarmen. De spelers eten en drinken wat en de supporters aan de koffie. De trainers /leiders doen hun zegje en we zijn klaar voor de tweede helft.
Kloetinge F7 trapt af. Krabbendijke F2 is weer lekker fel, dat moet ook wel wil je met dit weer warm blijven. In de 22ste minuut weet Jordy de Kraker de bal goed te raken doelpunt 1-4.  Milan Franje verkeert de laatste weken in topvorm. Hij doet deze morgen iets wat voor iedereen onmogelijk leek. Er komt een voorzet hoog voor het doel van Kloetinge F7 en Milan Franje kopt de bal als een echte spits binnen. Stand 1-5. Iedereen wordt gek van blijdschap het eerste doelpunt met het hoofd gescoord in de geschiedenis van de Krabbendijke F2! In de 31ste minuut passt Jordy de Kraker de bal op Benjamin Pol en deze schiet de bal binnen 1-6. Twee minuten later in de 33ste minuut wederom Benjamin Pol die binnenschiet 1-7. Benjamin Pol is weer op dreef want in de 34 ste minuut maakt hij 1-8 en in de 35ste minuut scoort hij de 1-9. Dit is de einduitslag.

Na de wedstrijd nog even strafschoppen nemen het zijn Gemma Engelse, Mike de Leeuw en Daniel de Poortere die hun bal binnenschieten.

Het weer was slecht en het veld te klein maar ondanks deze minpuntjes toch een leuke wedstrijd gezien. Het eerste doelpunt met het hoofd. En na een 1-0 achterstand, de wedstrijd met 1-9 winnen. Geweldig gedaan jongens en meisjes van de Krabbendijke F2. Ook de meegereisde supporters waren weer top deze morgen. Wat zijn ze toch een leuk team samen, wie weet vrienden voor het leven….