F2: Kloetinge F5 - Krabbendijke F2

07-03-2015
Trainers/begeleiders
Huib Zandee, Rudy de Leeuw en Flip van Noorden
Opstelling Gijs van Noorden, Twan Zandee, Benjamin Pol, Milan Franje, Gemma Engelse, Jordy de Kraker, Daniel de Poortere, Sofie Sinke en Yara Baas
Afwezig
Mike de Leeuw, Justin van den Berge

Zaterdag morgen vroeg uit bed. We moeten om 8:00 uur aanwezig zijn op het sportpark van Krabbendijke. De wedstrijd deze morgen is tegen Kloetinge F5, de sterkste tegenstander in deze competitie. Vrijdagavond op het laatste moment nog twee afzeggingen van Mike de Leeuw (ziek) en Justin v/d Berge (geblesseerd). Als iedereen is gearriveerd, vertrekken we naar Kloetinge. Er zijn ook als het zo vroeg is genoeg supporters die meegaan.

Als we om 8:20uur aankomen gaan de trainers/leiders opzoek naar het kleedlokaal. Als we weten waar we moeten omkleden en spelen gaan we ons klaar maken voor de wedstrijd. De jongens en meisjes die klaar zijn gaan alvast naar het veld om met de warming-up te beginnen. In overleg met de leiders van Kloetinge F5 gaan we 8 tegen 8 spelen.

De scheidsrechter fluit om 8:45 uur af voor het begin van de wedstrijd. Krabbendijke F2 trapt af. Kloetinge F5 zit er gelijk boven op en het duurt maar even of ze hebben de bal. De spelers van Krabbendijke F2 zitten nog in dromenland. Ze staan er naar te kijken en laten het gebeuren. In de 7de minuut van de wedstrijd wordt een speler van Krabbendijke F2 in hun strafschopgebied onderuit gehaald. De scheidsrechter fluit. Strafschop. Benjamin Pol legt de bal op de stip en haalt snoeihard uit. Helaas pindakaas naast. Dit was een mooi moment om op voorsprong te komen. In de 15de minuut is het Kloetinge F5 die van de zijkant op het doel schiet bij Gijs van Noorden, doelpunt 1-0. In de ogen van de trainer ging Gijs hier niet helemaal vrij uit. Nog geen minuut later, in de 16 minuut, wederom Kloetinge F5 dat het netje bij Gijs van Noorden laat bollen 2-0. Als het op deze manier door gaat is het leed niet te overzien. Jordy de Kraker verovert de bal en geeft deze met een mooie pass aan Benjamin Pol die de bal binnen schiet in de 18de minuut stand 2-1. Dit is ook gelijk de ruststand.

In de rust proberen de trainers/leiders er nog wat goede tips tegen aan te gooien en hopen op een betere tweede helft. Na hun natje en droogje zijn de spelers gereed voor de tweede helft.

Kloetinge F5 trapt af en begint gelijk te voetballen De spelers van Krabbendijke F2 lijken wel in een andere wereld te leven. Welke weet ik niet maar zeker geen voetbal wereld. Het is in de 21ste minuut, Kloetinge F5 die de 3-1 binnenschiet. 5 minuten later is het weer prijs 4-1. Volgens mij missen de spelers van Krabbendijke F2 hun vriendjes Mike en Justin en hebben ze zoiets van we doen het met zijn allen of we doen het niet. Dit is in principe geen verkeerde instelling, maar ik zie dan liever dat ze het voor hun vriendjes doen(voetballen). In de 30ste minuut is het Jordy de Kraker die een doelpunt maakt 4-2. Het kan nog. Even aanzetten maar het is Kloetinge F5 die in de 33ste minuut scoort.  Een minuut later wordt het zelfs 5-2. Krabbendijke F2 doet er alles aan. Milan Franje en Yara Baas worden nog vermanend aangesproken door de scheidsrechter omdat ze niet zulke nette overtredingen maken. Het is Jordy de Kraker die de eer nog een beetje red en de 5-3 in de 39ste minuut binnenschiet. Dit is ook gelijk de einduitslag.

Het was alweer een poos geleden dat we met de Krabbendijke F2 een wedstrijd verloren. Als we compleet hadden geweest had ik het nog niet geweten. Nu waren we op het middenveld en in verdedigend opzicht te zwak. De jongens en meisje hebben deze morgen wel hard gewerkt en je kan niet altijd winnen. Nu weten we ook weer hoe verliezen voelt. Ik hoop dat we volgende keer weer compleet zijn. Maar deze wedstrijd hebben we wel plezier gehad al was het maar door chips te eten na de wedstrijd……