F2: Heinkenszand F1 - Krabbendijke F2

28-03-2015
Trainers/begeleiders
Huib Zandee, Rudy de Leeuw en Flip van Noorden
Opstelling Gijs van Noorden, Twan Zandee, Mike de Leeuw, Benjamin Pol, Milan Franje, Jordy de Kraker, Daniel de Poortere en Yara Baas
Afwezig Sofie Sinke, Gemme Engelse en Justin van den Berge

Deze zaterdag morgen staat de eerste return-wedstrijd op het programma, uit naar Heinkenszand F1. De jongens en meisjes verzamelen om 9:00uur op het sportpark te Krabbendijke om te vertrekken naar Heinkenszand. We zijn niet  kompleet. We hebben twee zieken en een geblesseerde speler. Dus spelen we deze morgen 8 tegen 8.

Als we om 9:30uur aankomen, gaan we gelijk omkleden en warm lopen. Het is maar goed dat we geen wissels hebben deze morgen. Het weer is namelijk bagger. Maar dat mag voor een team als Krabbendijke F2 niet uitmaken. Deze spelers zijn echte bikkels. De scheidsrechter fluit af voor het begin van de wedstrijd en Krabbendijke F2 trapt af. Het is in de 5de minuut dat Milan Franje vrij gespeeld wordt en de bal in het doel schiet 0-1. Heinkenszand F1 biedt vanmorgen meer tegenstand dan in de thuiswedstrijd. Het zijn  dan ook de spelers van Heinkenszand die in de 12de minuut de gelijkmaker scoren 1-1. Het weer is echt slecht en dat komt niet ten goede aan het voetbal. Als Benjamin Pol in de 15de minuut scoort begint het pas echt te regenen. Het is gelijk de ruststand en de jongens gaan zich even opwarmen in het kleedlokaal.

In de rust wisselen we Benjamin Pol en Jordy de Kraker van positie. Wissels zijn er niet dus we gaan met dezelfde spelers de tweede helft in. Na wat tactische trucs en tips, is het weer tijd om te beginnen.

Heinkenszand F1 trapt af. Maar Krabbendijke F2 verovert de bal snel. Jordy de Kraker passt de bal naar Benjamin Pol en hij schiet de bal binnen in de 21ste minuut 1-3. In de 22ste minuut is het Daniel de Poortere die de bal aan Jordy de Kraker geeft en de bal snoeihard onderkant lat binnen schiet stand 1-4. Krabbendijke F2 is het laatste gedeelte van de tweede helft minder fel dan Heinkenszand F1. Zij maken dan in de 25ste minuut de 2-4. Twee minuten later in de 27ste minuut is er wat gefrommel voor het doel van Gijs van Noorden en de bal gaat er dan via Mike de Leeuw in. 3-4.  De spelers van Krabbendijke F2 proberen weer een beetje te voetballen en komen ook voor het doel van Heinkenszand F1. Maar scoren lukt niet. Er staat bij Heinkenszand een goede keeper onder de lat die er nog al wat ballen uit houdt. Heinkenszand F1 zet weer aan en weet het doel van Krabbendijke F2 weer te vinden. Stand 4- 4 in de 35ste minuut. Het zal toch geen waar zijn dat we hier klop krijgen of gelijk spelen. We hebben het aan ons zelf te danken dat deze stand op het scorebord staat. Gelukkig schiet Benjamin Pol in de laatste minuut de bal binnen. De stand is dan 4-5. Dit is ook gelijk de eindstand.

Deze morgen begon goed er was zelfs een moeder die voor de trainers een verse bolus had meegenomen, bedankt! Ook tijdens de rust werden we weer voorzien van koffie. Dat geeft aan hoe de sfeer is binnen de ploeg van Krabbendijke F2. De wedstrijd was voetballend gezien niet best. Jammer dat Milan Franje de bal zijn tweede niet binnen kopte. Wel een mooi doelpunt via de lat van Jordy de Kraker, dus dat wordt de eerste beste thuiswedstrijd friet eten met de boys en girls. Het weer was slecht maar we hebben de punten binnen. Al met al toch weer een leuke morgen en ondanks het slechte weer was een harde kern supporters weer meegereisd om te genieten van dit elftal…