F2: Arendskerke F2 - Krabbendijke F2

Leeuw, Milan Franje, Gemma Engelse, Jordy de Kraker en Daniel de Poortere
Afwezig
Huilb Zandee ( trainer / Leider) Sophie Sinke en Justin v/d Berge

Deze zaterdag morgen kunnen we een keer uitslapen. We moeten om 11:15 uur voetballen, uit bij Heer Arendskerke F2. We verzamelen om 10:00 uur. Als iedereen er is vertrekken we met onze spelers en supporters naar ‘s Heer Arendskerke. We moeten het deze morgen zonder Huib Zandee doen. Maar zijn vervanger Rudy de leeuw weet ook alle technische en tactische zaken van de Krabbendijke F2.

We zijn ruim op tijd aanwezig maar we kunnen nog niet gelijk omkleden. Er zitten al twee elftallen in onze kleedkamer. En een van die elftallen heeft rust. Het is maar goed dat de dierenbescherming er niet was anders hadden ze een boete gehad. Zoveel mensen in zo’n klein hokje is denk ik strafbaar. Maar dat is het probleem bij kleine clubs. We spreken met elkaar af om deze morgen 8 tegen 8 te spelen. Dus 1 wisselspeler.

De wedstrijd begint 15 minuten later dan gepland. Maar om klokslag half 12 trapt Krabbendijke F2 af voor het begin van de wedstrijd. Heer Arendkerke F2 is sterker dan de vorige keer. Krabbendijke F2 probeert te voetballen met als resultaat dat Benjamin Pol in de tweede minuut raak schiet 0-1. Het spel gaat heen en weer. Er zijn meer kansen voor Krabbendijke F2, maar door deze te missen en goed keeperswerk van de tegenpartij kunnen we niet scoren. In de 15de minuut laat Heer Arendskerke F2 het netje achter Gijs van Noorden bollen. Stand 1-1. In het verloop van de eerste helft wordt er niet meer gescoord en  de ruststand is dan ook 1-1.

In de rust zaten we alleen in het kleedlokaal en nemen onze tijd om wat te eten en te drinken. We geven de spelers nog wat tips mee om hier een overwinning te halen. De scheidsrechter komt ons halen voor het begin van de tweede helft.

Klokslag 12:00 uur trapt Heer Arendskerke F2 af voor het begin van de tweede helft. Het gaat moeizaam deze morgen. Benjamin Pol vergeet een paar keer over te spelen als Jordy de Kraker vrij voor open doel staat. Maar als Benjamin Pol dan een keer overspeeld op Jordy de Kraker scoort hij niet. Is het zo’n morgen? Ja, het is zo’n morgen. Heer Arendskerke F2 is ook niet gevaarlijk. Af en toe komen ze een keer voor het doel bij Gijs van Noorden, maar ze scoren niet. Daniel de Poortere is zo als altijd overal te vinden waar de bal is. Wat een meters maakt deze jongen. Yara Baas staat ook weer goed te verdedigen. Met Gemma Engelse gaat het voetballen steeds beter. Nog wat feller op de bal en het komt goed. Het is inmiddels in de 15de minuut als Milan Franje de Bal op zijn pantoffel krijgt en het winnende doelpunt maakt. Milan is de laatste weken erg goed op dreef, hij scoorde in de laatste 4 wedstrijden. De laatste minuten gebeurt er weinig en in de twinstigste minuut fluit de scheidsrechter voor einde wedstrijd.

Na de wedstrijd strafschoppen nemen. Gijs van Noorden, Mike de Leeuw, Twan Zandee, Benjamin Pol en Yara Baas schieten hun pingel binnen.

Na einde wedstrijd lekker douchen. De trainer Flip van Noorden is deze morgen jarig. Hij trakteert de jongens op wat lekkers en wordt luid door de ouders toegezongen. O ja, er zongen ook een paar spelers mee. Zo nu de volledige concentratie op woensdagavond, de topper tegen Lebo/SVN F2.