F1: Rillandia F1 - Krabbendijke F1

Verslag 1Ste bekerwedstrijd najaar 2015.
Rillandia F1 – Krabbendijke F1
Speeldag do.3 september 2015
Sportpark Rilland Uitslag 8-2

Trainer/leider: Alex Tramper en Joris Jakobsen

Afwezig: Justin Paauwe, Sem Breijer, Chidera Nelis

Opstelling: Lars Jakobsen, Lucas Nieuwenhuize ( nieuwe speler in ons team.), Finn Lobbezoo, Sven Bal, Ivan Verton Keeper 2 de helft, Anouschka Meeuwsen, Renate Brandenburg, Jaqeuline Meeuwsen, Yannick Westerweele keeper 1 ste helft.

Hallo allemaal. Hier zijn we met het eerste verslag van de F1. Vandaag spelen we de eerste bekerwedstrijd tegen Rillandia F1. We hebben nog niet getraind met de jongens. Alex was nog met vakantie en zelf kwam ik te zitten met een gebroken duim. Een beetje een rommelig begin van het seizoen maar naar onze mening was het ook beter geweest dat het seizoen 1 of 2 weken later was gestart. Maar ja in deze beslist de KNVB en niet wij. We gaan kijken wat we er van kunnen maken tegen Rillandia. Op papier lijkt het ons een sterke tegenstander.

Na wat warm spelen gaan we beginnen met de wedstrijd. Krabbendijke komt al snel op een 1-0 achterstand. Een speler van Rillandia heeft maar 1 schot nodig om de bal in de verre hoek te schieten. Na de aftrap komt Rillandia meteen weer gevaarlijk naar de goal. Na 10 min staat het dan ook al 5-0 voor Rillandia. Een blond kereltje met krullen, wij noemen hem maar krullenbol schiet de 1 na de andere bal in de touwen. Er moet in de rust snel wat besproken worden wat betreft onze verdediging. In de 11de min krijgt Sven een dot van een kans maar slaagt er niet in om deze te verzilveren. Ook Ivan krijgt in de 13de en de 17de min nog een kans om een doelpunt te scoren maar ook deze gaan naast of worden gepakt door de keeper. Rillandia weet wel trefzeker te zijn en zet in de 13de min en de 18de min de 6-0 en de 7-0 op het scorebord. Hier valt niets meer aan te redden. Het is een kwestie van in de tweede helft de schade te bepreken.

In de rust proberen we de jongens en meisjes toe te spreken waar ze op moeten letten. Rillandia zet na rust meteen de 8-0 op het bord. Gelukkig voor ons is dit de laatste treffer die we tegen krijgen. We hebben nog wat geluk met een bal op de lat en op de paal anders was Rillandia op dubbele cijfers gekomen. Sven Bal weet gelukkig de eer van Krabbendijke nog wat te redden. Hij zet in de 5de min de 8-1 en in de 19de min de 8-2 op het bord.

Na de wedstrijd gaan we nog penalty schieten. Ook daar moet nog wat aan gewerkt worden op de training. Alleen Lars en Lucas weten de keeper van Rillandia te verslaan. De rest van het team schiet naast of over. Jammer jongens en meisjes, volgende keer beter. A.s. zaterdag spelen we weer voor de beker, maar dan tegen Yerseke F1. Ook dit zal een pittige wedstrijd worden.

Groetjes jullie leider, Joris Jakobsen.