F1: Krabbendijke F1 - METO F1

Spelers: Justin, Ruben, Ryan, Jens, Perry, Jordy, Calvin, Joran, Zhang en Joël.

Afgelopen zaterdag stond de bekerwedstrijd tegen Meto op het programma. Een spannende wedstrijd om door te gaan naar de volgende ronde! Nou en spannend was het, voor zowel de spelers, voor de leiders/trainers als voor de supporters. Erg leuk om het publiek langs de lijn te horen, nog fanatieker dan de spelers zelf ;) We speelden 8 tegen 8.

In de 1e helft verliep alles goed, er werd lekker gevoetbald. We gingen met 2-0 voorsprong de rust in, je zou zeggen op het gemakje de wedstrijd uitspelen en de punten zijn voor Krabbendijke.

Maar de 2e helft liep helemaal anders, de siroop in de rust was voor ons niet best gevallen. Meto werd sterker en Krabbendijke liet het een beetje lopen. En dus kwam de eindstand nog op 3-3.

Zo moesten er door ieder team 5 penalty’s genomen worden om te beslissen wie er door ging naar de volgende ronde. Wij schoten er 3 binnen, Meto lukte het maar 1 keer te scoren doordat Joël er 4 wist te stoppen! Dus Krabbendijke F1 is door!

1e helft, Ruben keeper
1-0 Jordy 4e min