Even voorstellen: Kees Hoekman

Beste leden, supporters en donateurs,

Aan mij is gevraagd of ik eventueel interesse had om voorzitter te worden van onze voetbalvereniging.

Daar denk je vervolgens over na en je praat met enthousiaste bestuursleden en andere betrokken leden en supporters.
Uiteindelijk heb ik besloten om deze uitdaging aan te gaan. Vanaf 1 januari 2018 zal ik, zoals tijdens de Algemene Ledenvergadering is aangekondigd,
en eveneens door de leden akkoord bevonden, aantreden als voorzitter van V.V. Krabbendijke.

Voor diegenen die mij nog niet kennen; Ik ben 55 jaar, getrouwd met Ellen en we hebben samen drie zoons: Pasquale, Lorenzo en Giovanni,
waarvan de laatste twee voetballen bij V.V. Krabbendijke. Zelf ben ik in het verleden jaren spelend lid geweest.
Na mijn spelers carrière ben ik ook nog actief geweest als elftalleider van het 1e. Na een periode aan de zijlijn te hebben gestaan,
nu dus weer aan de slag, maar dan als voorzitter.

In samenspraak met het bestuur en de diverse commissies die binnen onze vereniging actief zijn,
hoop ik de komende tijd de organisatie van V.V. Krabbendijke een nieuwe impuls te geven.

Daarnaast hoop ik binnen vereniging de verbindende schakel te worden maar ook het visitekaartje naar buiten.
Ik ga met veel enthousiasme aan de slag en ik wil iedereen bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen!

Met een sportieve groet,

Kees Hoekman