Even voorstellen: Bart Dierkx

Velen hebben langs de voetballijn misschien al iets vernomen, maar vanaf volgend seizoen zal ik vol ambitie in de functie van Senioren Coördinator bij de V.V. Krabbendijke gaan functioneren, dit in combinatie met assistent trainerbij de 1e selectie.

Voor de leden van de club die mij niet kennen, heb inmiddels 30 jaar ervaring als trainer/coach in het Zeeuwse voetbal bij diverse clubs ( o.a. ook al diverse keren bij de V.V. Krabbendijke ).
Op dit moment ben ik werkzaam bij SSV 65 als trainer-coach van het 2e elftal, wat speelt op het hoogste nivo in Nederland de reserve hoofdklas, en daar werk ik ook samen met de nieuwe hoofdtrainer Pim Bruins.

Mijn hoofdtaken zullen zijn o.a.;

• technisch beleid senioren in samenwerking met de TC verder vorm geven en actualiseren in zowel korte als lange termijn visie
  • praktische leiding over het te voeren technisch beleid senioren
  • ondersteunen indien gewenst van de trainers van de diverse teams
  • communiceren met de diverse trainers en de communicatie tussen de A-jeugd en senioren uitvoeren
  • periodiek overleg met trainers en TC

Tot slot hoop ik, dat we allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, al kunnen die paden daarna toe soms anders lopen, dat de V.V. Krabbendijke nog verder kan doorgroeien zowel sportief als organisatorisch, maar dat kan alleen maar door gezamenlijk open en transparant met elkaar in positieve zin te communiceren.

Bart Dierkx