Even voorstellen: Arthur Verbrugge

Gezicht bij verzorging voor dit seizoen

Hierbij wil ik van de gelegenheid gebruik maken mezelf een beetje aan u voor te stellen, zodat u zich niet meer helemaal hoeft af te vragen wat die “vreemde snuiter” ineens op het sportpark komt doen, die maar steeds het verzorgingshok in- en uitloopt.

Mijn naam is Arthur Verbrugge, ik woon in Hoogerheide, ben al meer dan 25 jaar getrouwd met Ivonne en we hebben 2 zonen Brian en Bjorn. Ik ben werkzaam in de vliegtuigindustrie bij Fokker Elmo, ook in Hoogerheide.

Mijn “roots” liggen in Zeeland, ik ben geboren in ’s-Heerenhoek, maar ben al snel verhuisd naar Hoogerheide. Ik heb een grote familie die bijna allemaal nog in Zeeland wonen, dus het gezegde; “De Zeeuwse taele is de mooiste taele van oalemaele” is mij echt niet vreemd. Spreken is wat lastiger voor me na al die jaren in Brabant, maar ik kan het nog prima verstaan.

Hoewel ik de laatste 20 jaar zelf vooral aan duursport heb gedaan, is voetbal toch wel de rode draad binnen ons gezin. Zelf heb ik van jongs af aan altijd bij de plaatselijke voetbalvereniging METO gespeeld, dus ook de clubkleuren, rood, wit, blauw zijn zeker niet nieuw voor mij. Na een aantal jaren in het eerste team ben ik dus andere sporten gaan doen. Ook onze zonen zijn al op jonge leeftijd bij METO gaan voetballen. Inmiddels is Brian de keeper bij FC Bergen 1 en Bjorn de spits van METO 1 en gaan we trouw elke zondagmiddag om de beurt naar onze zonen kijken.

Tijdens mijn sportcarrière ben ik veel in aanraking gekomen met sportmasseurs, sportverzorgers en fysiotherapeuten en raakte al snel geïnteresseerd. Toch heeft het nog tot 2013 geduurd voordat ik aan de opleiding sportmassage ben begonnen. Eerst ben ik nog 15 jaar jeugdtrainer/-leider geweest. Maar eenmaal de smaak te pakken heb ik er dan ook meteen maar wat opleidingen achteraan geplakt. Inmiddels ben ik dus in het bezit van de diploma’s sportmassage, medical taping (de bekende kleuren tapes), blessure preventie en tot slot bewegingsanalyse. Ervaring heb ik de afgelopen 3 jaar opgedaan bij voetbalvereniging OSV in Oud Beijerland.

Ik denk dat ik terecht gekomen ben bij een mooie club waar ik met mijn jeugdteams altijd leuke en sportieve wedstrijden tegen heb gespeeld. Een mooi sportpark, met een gezellige kantine en een hele duidelijke, uitgebreide website. Toch nog altijd 4 senioren teams en maar liefst 19 jeugdteams waarvan nog een paar teams met meisjes, dat lukt ook de meeste clubs niet op de dag van vandaag. Ik hoop snel wat meer mensen van de club beter te leren kennen en tot slot hoop ik, dat we een heel leuk, gezellig en blessurevrij seizoen mogen hebben.

Gr. Arthur