E4: Krabbendijke E4 - Zeelandia Middelburg E3

Na het gezellig eten, welke de beloning was van het behaalde kampioenschap moest er wel nog de laatste wedstrijd gespeeld worden.

Het team bestaande uit: Benthe, Njumba, Falco, Jarne, Joachim, Matse, Mauro, Nick en Ryan.

Alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooie wedstrijd. Temperatuur 21 graden en 60 toeschouwers. Na een zenuwachtig begin met veel balverlies van beide teams was de eerste schietkans voor Mauro. De bal werd echter gesmoord door het hoge gras. Dit hoge gras bemoeilijkte het overspelen waardoor er veel balverlies was. De tegenstander bestookte onze keeper Falco met enkele afstandsschoten welke naast gingen. 12e minuut 1-0. Een diepe voorzet van Mauro waar Ryan net voor de keeper de bal intikt. De tegenstander was niet onder de indruk en had een licht veldoverwicht en de gelijkmaker werd veredeld door onze keeper met een mooie redding. Een ver schot van Jarne raakte de bovenkant van de lat. Dit was een waarschuwing dat de counter van Krabbendijke levensgevaarlijk is. De 20e minuut wederom een mooie counter. Dieptepas van Njumba op Ryan welke op snelheid de tegenstander eruit loopt en de 2-0 maakt. 24e minuut. 2-1 Dit net voor rust. Een afstandschot welke van richting werd veranderd en onze keeper stond op verkeerde been.

De 2e helft was in het begin niet hoogstand tot Benthe een vlammend schot lostte welke op de kruising uit elkaar spatte. 41e minuut. Een aanval van de tegenstander werd gesmoord en de counter werd ingeleid door Njumba welke met een crosspass Mauro bereikte. Zijn schot werd gekeerd door de keeper en de rebound was voor Benthe. Dit betekende de 3-1. Het feest kon losbarsten. Het publiek ging zingen. Mede met dank aan de jongens van onze E3. 43e minuut 4-1.  Een aanval over vele schijven welke werd afgerond door Mauro, waarbij Ryan de assist liet optekenen. Hierna speelden de jongens de wedstrijd professioneel uit.

Nadat de scheidsrechter de wedstrijd affloot was het tijd voor de platte kar door Krabbendijke waar het team zichtbaar van genoot. Bij terugkomst was er een champagnedouche voor het kampioensteam.

Proficiat Kampioenen!!!

Raymond Geraets