E1: Krabbendijke ongeslagen kampioen van de 3e klas

Spelers: Keeper: Jurian / Verdedigers: Robbert, Jordan, Quinten en Bowen / Middenvelders: Annyck, Luuk, Esmee, Sven Spitsen: Niels, Iloy

Vandaag spelen we tegen de nummer 2 Colijnsplaatse boys. We zijn een beetje zenuwachtig want als we deze wedstrijd winnen worden we kampioen in de 3e klasse. Natuurlijk een prestatie van formaat, maar eerst nog maar eens de 3 punten binnenhalen.

1e helft: Na wat oppepende woorden hebben we er weer zin in vandaag. Dit is ook terug te zien in het veld. Na een minuutje of 5 gaan Iloy en Niels er eens op los combineren. Met een dubbel 1 2tje weten ze elkaar vrij te spelen en kan Iloy de 1e van de dag binnenschieten. Kort hierna krijgen we aan de rechterkant van het veld een ingooi. Quinten gooit de bal op Niels, die heel goed opendraait en voor de actie gaat, hij gaat voorbij 2 tegenstanders en geeft de bal strak voor Iloy, die de instrormende Luuk ziet komen, maakt een overstapje en de bal beland in de voeten van Luuk die het leer vervolgens keihard in de kruising schiet 2-0. Na de 2 0 komt de spits van Colijn nog 1 op 1 met Jurian te staan maar hij maakt zijn doel klein en pakt de bal. Hierna levert hij de bal af bij Niels in de voeten. Hij weet dat Iloy diep gaat en levert een perfecte steekbal af. Iloy blijft vervolgens koeltjes en maakt de 3e voor rust. 3-0 bij deze stand gaan we ook rusten.

2e helft: Na een leuke speech van de enthousiaste trainers gaan we beginnen aan de 2e helft. Al snel blijkt dat we het laatste beetje zenuwen over boord gooien en lekker ons eigen spelletje gaan spelen. Na enkele pogingen komt de bal bij Quinten in de voeten die de combinatie aangaat met Niels, hij ontvangt de bal terug en geeft hem weer diep op Niels die al doorgelopen was, hij geeft vervolgens een tikje breed op de vrijgelaten Iloy die zijn 3e van de dag maakt 4-0. Na dit doelpunt blijven we druk houden op de spelers van Colijn. Niels ontvangt de bal aan de zijlijn en besluit maar eens uit te halen. Een succesvolle poging want ook deze vliegt erin 5-0. We blijven doordrukken en Niels veroverd de bal voorin gaat alleen op de keeper af en maakt de 6e van de dag. 6-0. Kort hierna doet Annyck precies hetzelfde en zet ze de eindstand van 7-0 op het scorebord.

Jaja alweer een fantastisch seizoen gespeeld niet 1x verloren, en maar 1x gelijk. En voor de 2e keer op rij kampioen, en door in de beker. Dat zijn resultaten waar iedereen blij van word. Na de wedstrijd laten de spelers zien dat ze er ook zo over denken. Er word gelachen, gejuichd, Foto's gemaakt en met confetti geschoten.

Super gedaan E1! Jullie zijn toppers!!!