D1: Kruiningen D1 - Krabbendijke D1

Verdediging: Jordy, Mark, Marinus en Lars
Middenveld: Michael, Luuk en Ardin
Aanval: Cedric en Joey

De jongens van Kr’dijke D1, begonnen met tien man, want er waren te weinig spelers. Maar dat maakte niks uit voor deze manne… want ze beginnen goed. Cedric met een mooie bal en Joey stift de bal over de keeper 0-1! Maar Kruiningen maakte snel gelijk na een mooie aanval. Een domper voor onze spelers. Ook als even later een Kruiningse speler van dichtbij de 2-1 kan binnentikken…. De jongens blijven dapper doorgaan maar Kruiningen maakt vanaf de stip 3-1..

Gelukkig komen er tijdens de rust 2 E’s bij: Fabian en Sven. Maar kort na rust maakt Kruiningen toch de 4-1 en even later de 5-1.. Maar dan maakt Cederic, met een mooie knal van afstand 5-2! Maar weer een paar minuten later komt Kruiningen voor Lauran te staan en maken 6-2.. Even later komt de bal in de kluts voor de voeten van Michael en scoort de 6-3. En als even later na een mooie pass van Cederic Joey vrij komt voor de keeper maakt hij koelbloedig 6-4! Is het dan toch nog mogelijk voor Krabbendijke?... Als Joey wordt neergehaald in het strafschop gebied gaat de bal op de stip.. en maakt hij zelf de 6-5! Maar een paar minuten daarna fluit de scheidsrechter af.. toch een goeie wedstrijd gespeeld! We zien uit naar de volgende wedstrijd!!