D1: Krabbendijke D1 - Kruiningen D1

Opstelling:
Joey en Rick in de spits Cedric erachter
Sander, luc en Michael op t midden
Lars, Jarno, Mark en Jordy verdedigers
Quin, Thijs en Ralf beginnen aan de kant.

De eerste 5 minuten is het nagels bijten voor de supporters van D1 Kr’dijke… Kruiningen is lang in balbezit en iedere keer zijn ze op de helft van Krabbendijke te vinden. Maar dan na 6 min, mag Luc een hoekschop nemen, Cedric krijgt de bal op z’n schoen: 1-0 Da’s lekker! Maar Kruiningen wil ook liever winnen en ze gaan de strijd aan! Dat gejaag wordt beloont, want na 15 minuten paniekvoetbal, maken ze de stand gelijk 1-1 Mark, Thijs en Sander wisselen met Quin,Mark en Ralf. Joey krijgt net voor rust nog een kans om uit te halen,maar de bal raakt het zijnet.

Na rust start Krabbendijke goed, omdat de kwaliteit er wel is, maar de inzet minimaal was in de eerste helft. De jongens geven alles wat ze hebben, Michael met goede acties… Jarno verdedigend zeer sterk. In de 50ste minuut mag Kruiningen meer dan de helft van het veld overlopen en maakt deze aanval netjes af: 1-2 Nog geen 5 min later, wordt de bal op Kr’dijke helft uitverdedigd, maar valt precies bij Kruiningen voor de voeten, Lauran blokt het eerste schot, blijft geblesseerd liggen en Kruiningen maakt er 1-3 van. Rik komt er na 55 minuten in voor Luc. Dan moet Kruiningen verder met 10 man, omdat een speler lelijke praat uitbraakt..(en dat hoort niet) We mogen royaal zijn met opbouwende kritiek maar héél zuinig met het uiten van frustratie… want door deze onnodige schorsing, krijgt het D team uit Kruiningen het nog wel even moeilijk de laatste 10 minuten. Michael mag er nog in voor Joey, maar om 12:50 klinkt het fluitsignaal, de jongens gaan verslagen naar de kleedkamer.

Er had meer in gezeten vandaag op het eigen veld, probeer te kijken, wie je wilt bereiken, wanneer je iemand aanspeelt, roep de naam van diegene en help elkaar zo gedurende de wedstrijd. Jullie zijn een prima team, alleen nog heel hard aan het werk om ingespeeld te raken op elkaar! Dat beloofd nog wat, volgend seizoen!