D1: Krabbendijke D1 - Kapelle D2

Keeper: Lauran
Verdediging: Lars, Mark en Jordy
Middenveld: Ralph, Michael, Luc en Jarno
Spits: Cedric, Joey en Robin achter de spitsen.
10:50 op de klok en de wedstrijd is begonnen,
 
De 1e aanval komt van Kapelle, maar Lau maakt z’n doel zo klein, dat het schot niets uithaalt.
Dan is Krabbendijke weg: met Michael langs de lijn, die de bal op maat afgeeft aan Joey en.. 1-0!
Kapelle is uit evenwicht, want Kr’dijke krijgt nog 2 kansen, o.a. een lekker schot van Robin, maar de keeper van Kapelle staat goed.
Het is nog maar een kwartier bezig, als Cédric de bal over de tegenstander heen mee neemt, dwars door het middenveld vol verdedigers, een prima pass op Joey geeft en die lobt koelbloedig de bal over de keeper.. 2-0
Eén minuut later, Ralph wisselt met Nicky, en Cedric begint aan een solotour…over de helft van de tegenstander heen walst.. en scoort! 3-0
Achterin zit het potdicht, Jarno, Lars, Mark en Jordy, dat is jullie verdienste! Storen, wanneer de tegenstander te dichtbij komt,de bal veroveren en meegeven aan het middenveld.. Super! Wat laat D1 Krabbendijke hier zien, waar ze zo hard voor trainen!
20 min bezig, Mark neemt een doeltrap voor Kr’dijke, Joey krijgt de bal lekker in z’n voeten gespeeld en zet de stand op 4-0, dat is een Hattrick voor deze kanjer! 11:15 wisselt Michael met Ralph en 5 min voor het rustsignaal knalt Cedric er nog een in: 5-0.
 
Om 11:40 beginnen ze aan de 2e helft, Luc begint aan de kant en Michael staat er weer in.
Na 5 min benut Kapelle de open ruimte en scoort: 5-1. Maar een kleine 10 minuten later komt Mark weer met zo’n strakke bal naar de spits, Cedric controleert, passed door op Joey en… snoeihard in de rechterbovenhoek: 6-1.
2 tellen later, hetzelfde verslag, alleen nu een keurige pass van Ralph op Cedric, die weer Joey wegstuurt om een coole 7-1 te maken!
En nog is het niet genoeg, wat een energie…. 5 minuten voor het eindsignaal vind Cédric het net van de tegenstander en weet de stand op 8-1 te zetten.
 
Jullie hebben een goeie start gemaakt , jongens!
Hou dit vast hé, dan is het genieten geblazen, voor jullie,
voor de trainers ( ..en voor de supporters :-))

Terug naar overzicht