D1: Krabbendijke D1 - Goes D1

Ralph en Sander zijn wissel.
Lau in t doel,
Jarno links, Marinus en Mark midden, Jordy rechtsachter,
Quin, Luc, Cedric en Michael op ‘t midden,
en Joey en Jelle spits.

De jongens van Krabbendijke staan gereed, En om 10:05 fluit de scheids, dat de wedstrijd is begonnen. Ze starten goed, met tot 3x toe een goed opgebouwde aanval van onze jongens, maar ze zijn nog wat voorzichtig en kunnen het niet afmaken. de aanvallers uit Goes zijn zo voorzichtig niet, want in de 5e min staan we met 0-1 achter. Maar… doe er 5 min bij en kijk dan eens…goeie actie van Cedric! 1-1 Toch wordt de bal heel lekker rond gespeeld bij Goes en we laten het nog toe ook, kom aan Krabbendijke! De hele wedstrijd storen en in de weg lopen hoor, anders gaan ze met de punten aan de haal! Ralph mag op Quin z’n plek na 15 min spelen. En aan de andere kant kan Lauran weer het verschil tegenhouden! Lau schiet, en via Marinus en Jarno, komt de bal bij Cedric, hij kan gaan..maakt wat ruimte voor zich Maar wordt door z’n Goese maat tegen de grasmat gelegd.. vrije trap.. net buiten de 16, mooi plekje hé? Cedric?:) 2-1 voor Krabbendijke! En we gaan dóór! Wat een prachtige wedstrijd om naar te kijken! Michael kan vanaf de middellijn de bal een heel eind meenemen, ziet 2 verdedigers op zich af komen en haalt uit, maar de keeper van Goes bokst de bal tot corner, Luc neemt ‘m prachtig…de keeper ziet door alle in paniek geraakte spelers even niets meer,en Marc maakt daar dankbaar gebruik van..Prima! 3-1 Maar nu niet denken, dat de strijd is gestreden… want iets luchtiger spelen, betekend in dit geval een aanval van Goes, wat in een doelpunt wordt omgezet..3-2 En net voor rust schieten ze ook de gelijkmaker nog binnen.. jammer, was niet nodig geweest als iedereen z’n mannetje in de gaten had gehouden, en dan had je net wat lekkerder aan de limonade gezeten..

Maar kopjes omhoog! We zijn nog niet klaar. De spelers van Krabbendijke hebben in de rust te horen gekregen wat ze te doen staat, lekker voetballen, overzicht houden.. dus, voor je schiet kijk je naar wie je kán schieten, biedt jezelf dan ook aan, anders onderscheppen de tegenstanders alle ballen! En nu dat nog vers in het geheugen zit, probeer je het toch gelijk uit…? Jordy past de bal naar Michael, hij weet Jelle te bereiken… en Jelle legt m pasklaar voor Joey Die maakt t keurig af. 4-3 Nadat Quin met Jelle heeft gewisseld krijgt Goes een corner, alle rode gevaartes staan vrij!! Er volgt dan ook een schot, Lauran bokst!! De bal vliegt het veld terug in en weer kan Goes ‘m raken, snoeihard.. maar Joey haalt de bal van de lijn, dat was een prima actie Joey! Goes is met man en macht op de helft van Krabbendijke te vinden, maar 3 schoten op doel, brengen Lau niet van z’n stuk! Goed gekeept hoor! Toch kan de tegenstander nog 2x het net vinden en dat allemaal in de laatste minuten… Zo staan we ineens achter, met nog 1 minuut op de klok… dit is niet wat jullie verdienen jongens! Zo hard gewerkt, iedere keer de wedstrijd super naar jullie toe getrokken, en dan nu toch verliezen? Jarno dacht: NEE! Past de bal en waarschijnlijk dacht ook Cedric: NEE ! hij bereikt Joey speelt zijn directe tegenstander uit, omzeilt de keeper, en… scoort! 5 tegen 5 is de uitslag van deze spannende wedstrijd!

Lars die geblesseerd was, en Ralph en Jelle hebben dit verslag geschreven! Bedankt jongens!