A1: Krabbendijke A1 - Serooskerke A1

De eerste wedstrijd van Krabbendijke A1 dit seizoen. Een bekerwedstrijd tegen de bekerwinnaar van het afgelopen seizoen. Dit beloofde direct een serieuze tegenstander te worden! We hadden als team nog niet een keer met de gehele selectie kunnen trainen. Diverse spelers hadden nog geen of weinig training achter de rug. Een matige voorbereiding dus. Ook werden er een aantal plaatswisselingen voorgesteld en moest bekeken worden hoe dit uit zou werken. Lars Van Koeveringe en Tim Engelse zijn helaas gestopt met voetballen en daar iedereen nog niet aanwezig was speelden er ook nog eens drie spelers van de B's mee.

We kwamen na de aftrap al vrij snel met 0-1 achter. Dit was ook de ruststand. Na de rust kwamen we beter in ons spel en werd de 1-1 fraai door Bastiaan ingekopt na een corner van Julian. Ook de 2-1 werd, op aangeven van Ricardo, met een lob door Bastiaan gescoord. Toch kwam de tegenstander opnieuw sterk terug en kwamen we 2-3 achter te staan. Gelukkig voor Krabbendijke viel de gelijkmaker toch nog. De 3-3 werd gescoord door Bastiaan die daarmee zijn derde van de middag noteerde. De assist werd opnieuw gegeven door Ricardo. Dit was ook de eindstand.

Een resultaat waar we niet ontevreden over mogen zijn. zeker gezien het feit dat het gehele team tot het uiterste moest gaan en de conditie een grote rol ging spelen. Een compliment aan het gehele team! We hebben in ieder geval nog alle kansen in de bekerstrijd.