A1: Krabbendijke A1 - ODIO A1

Ook deze week een tekort aan spelers. Blessures en werk op zaterdag, waardoor we net 11 man hadden. Ricardo Koole deed opnieuw mee met de A’s.

Odio A1 begon met druk op het doel van Krabbendijke, maar na verloop van tijd pakten we het initiatief en dit leverde diverse kansen op. Geduldig werd de bal rondgespeeld, maar toch werd voor de rust niet gescoord.

De opdracht na de rust was om toch proberen een snelle goal te maken. Binnen een aantal minuten kregen we al een kans om de 1-0 op het scorebord te zetten. Bastiaan werd binnen de zestien aangetikt en hiervoor werd een strafschop toegekend. Ruben schoot de bal strak in de linker hoek, 1-0. Odio bleef daarop aandringen, maar het gehele team knokte om de punten in Krabbendijke te houden. Robin toonde knap keeperswerk door het schot van een doorgebroken speler te stoppen. De 1-0 werd vastgehouden tot het eindsignaal.

Opnieuw dus een overwinning voor Krabbendijke A1 wat daarvoor op de ranglijst in de middenmoot staat. De komende weken wedstrijden tegen teams die hoger genoteerd staan, dan de verse 2e klasser!

Terug naar overzicht