2:Krabbendijke in het laatste half uur overlopen

Ramon (70. Gertjan)
Ronny – Robbie – Mark – Mark
Laurent – Marcel – Robert (25. Johnny)
Maurice – Jeroen – Pieter

Twee ploegen die willen voetballen zorgen voor een boeiend schouwspel in de eerste helft. VVC heeft wel een licht overwicht, krijgt de betere mogelijkheden en komt na 25 minuten ook op voorsprong. Het doelpunt wordt ingeleid door knullig balverlies in de verdediging. Tien minuten later komen de rood-witten ook op 2-0. Een aanvaller vindt zijn baan tussen drie verdedigers en legt de bal panklaar voor zijn meegelopen teamgenoot, die de bal achter de gehavende Ramon kopt. Niet veel eerder kwam hij na een redding met zijn hoofd in aanraking met een speler van VVC. Voor het rustsignaal krijgt Krabbendijke toch de verdiende aansluitingstreffer. Johnny ziet zijn schot op het hoofd van Jeroen belanden, die de bal met een boog over de keeper in het doel kopt.

In het begin van de tweede helft krijgt Marcel vanaf 11-meter dé kans om de stand gelijk te trekken. Dit laat hij na door de strafschop hard over het doel te schieten. Een domper voor Het Tweede dat hierna wegzakt in de wedstrijd. Marcel krijgt nog wel een goede kans, maar hij ziet zijn inzet net voorlangs gaan. VVC doet er een schepje bovenop en dat wordt Krabbendijke teveel. Binnen 15 minuten is het twee keer raak. Uit een corner maakt Jeroen nog de 4-2 en Maurice komt een schoenmaat tekort voor een derde doelpunt. Na de 5-2 geeft Ramon aan dat hij niet meer verder kan door de gevolgen van zijn botsing in de eerste helft. Gertjan vervangt hem in het doel. Hij moet nog driemaal vissen, waarbij één keer na een onnodig weggegeven penalty. Hierdoor wordt de eindstand 8-2.

Bij het laatste half uur moeten we niet te lang bij stil blijven staan. Het eerste uur hebben we goed voetbal laten zien, en dit moet de basis zijn voor de komende thuiswedstrijd tegen Seolto.