2: Krabbendijke is mild voor Spui

Met een voltallige selectie van 16 man wordt er afgereisd naar Spui. Een luxe dat we dit seizoen nog niet eerder mochten hebben. Spui staat stijf onderaan en we zijn dus aan onze stand verplicht om de drie punten mee te nemen naar Krabbendijke.

Opstelling:
Lorenzo
Ramon - Robbie (45.Marcel), Mark (45.Gertjan) - Barrie
Ronny (45.Michel) - Pieter - Robert (65.Mark)
Mart - Maurice - Johnny (45.Pascal)

Binnen drie minuten ligt de bal al voor het eerst in het doel. Een schot van Robert glipt door de keeper zijn handen wat de 0-1 betekend. Krabbendijke is veel beter dan Spui, dat uitgaand van deze wedstrijd terecht onderaan staat en niet thuis hoort in deze klasse. Toch duurt het tot de 26e minuut dat de score verdubbeld wordt. Het is wederom Robert, die voorbereidend werk van Barrie en Johnny bekroont met een doelpunt. Er volgen nog een aantal kansen, maar Krabbendijke wordt te gemakzuchtig en is slordig in de afronding. Er volgt nog één doelpunt voor rust. Robert zorgt hierdoor voor een zuivere hattrick!

Nadat in de rust vier wissels zijn toegepast gaat Krabbendijke verder waar het in de eerste helft gebleven is. Ook nu volgt vroeg in het begin van de tweede helft een doelpunt. Pieter ziet de keeper te ver voor zijn doel staan, en schiet de bal mooi over hem heen in het doel. Er worden weer volop kansen gecreëerd, maar veel doelpunten levert het niet op. Twee keer is Maurice gelukkig in de afronding, waarbij eenmaal Ramon de aangever is. Een hattrick krijgt Maurice niet van de scheidsrechter. Een bal die de lijn gepasseerd is wordt helaas niet toegekend. Spui weet ook nog één keer te scoren, en zo eindigt een slechte wedstrijd toch gemakkelijk in 1-6.

De concurrentie heeft punten laten liggen, waardoor het gat naar de kop weer iets is verkleind. Deze competitie kan nog alle kanten op.
Volgende week Lewedorpse Boys uit.