2: Eerste drie punten zijn eindelijk binnen

Rowan
Ramon – Robbie (45. Robert) – Mark (45. Ronny) (87. Jeroen) – Mark
Vincent – Marcel – Pascal (45. Laurent)
Pieter (60. Maurice) – Jeroen – Johnny

Net als in de voorgaande wedstrijden moet er eerst een tegendoelpunt worden geïncasseerd, maar in de eerstvolgende aanval van Krabbendijke wordt de stand een minuut later alweer gelijk getrokken. Johnny vertrekt aan de linkerkant, speelt Jeroen in die op zijn beurt de inkomende Marcel bediend, die de bal met zijn linkervoet recht in de kruising schiet. Krabbendijke zet vroeg druk op Kruiningen, waar zij geen raad mee weten. In de 9e minuut valt dan ook de 2-1. Jeroen draait op randje zestien weg van zijn man en schiet de bal hard tegen de touwen. Tien minuten later is het weer raak. Dit keer bediend Jeroen Johnny, die zo ook zijn langgewenste treffer heeft. Voor de rust valt ook nog de verdiende 4-1. Marcel is alert en bepaald uit een rebound de ruststand.

Binnen vijf minuten in de tweede helft heeft Marcel de 5-1 en zijn derde ‘hattrick’ treffer op zijn schoen. Hij schiet echter over. Aan de andere kant krijgt Kruiningen een strafschop wegens een domme en onnodige handsbal. Hierdoor wordt Kruiningen in het zadel geholpen en is dit het begin van een spannende fase. De strafschop wordt benut en tien minuten later krijgt Rowan een bal niet goed verwerkt, waardoor de stand nu opeens 4-3 is. Gemaakte afspraken worden niet meer nagekomen en te vaak wordt naar de moeilijke oplossing gezocht. De controle van de eerste helft is volledig verdwenen, en de laatste 20 minuten wordt het tegenhouden. Met tomeloze inzet van de verdediging en klasse keeperswerk van Rowan houdt Het Tweede stand en worden de eerste drie punten over de streep getrokken.

Zaterdag spelen we al om 12:00 de uitwedstrijd bij VVC’68 2