1.Nog 4 finales…

Krabbendijke op bezoek naar Sint Annaland. WHS, de ploeg uit het rechter rijtje, heeft niets te verliezen en zal dan ook alles op alles zetten om Krabbendijke met lege handen naar huis te sturen. Krabbendijke heeft nog maar 7 punten nodig om zich tot kampioen van de competitie te kronen. Maar ja, dan moeten ze nog wel even binnen geharkt worden…

En harken wordt het, maar dan in een andere betekenis: zwak spel, niet doordachte en alleen lange ballen, weinig druk is een mooie samenvatting van de eerste 45 minuten. Krabbendijke speelt verre van kampioenwaardig maar ook WHS is er niet helemaal bij. De eerste helft heeft de thuisploeg wel een grote kans met een bal op de paal, maar deze kan in de kluts nog net worden weggewerkt door doelman Lorenzo Hoekman. De meningen langs de kant waren hier overigens wel over verdeeld.

De tweede helft is niet anders! Krabbendijke geeft wel iets meer druk maar het creëert geen kansen voorin. Ook achterin staat het verre van scherp. WHS speelt niet beter en probeert in dode spel momenten zoveel mogelijk tijd weg te snoepen. Elco Jansen met een actie vanaf links, waarbij hij 2 man passeert en een derde uitkapt, schiet op het doel. De verre hoek wordt gezocht maar keeper Armando de Witte houdt zijn doel knap leeg.

De slotfase wordt gelukkig toch nog een beetje spannend. WHS met een goeie kans, die uiteindelijk op de dwarsbalk uiteenspat, is dicht bij de 3 punten. Maar ook Krabbendijke is dicht bij de overwinning! Een goede kopkans van Laurens van Gorsel gaat maar een half metertje naast het doel.
Voorbereiden op de komende wedstrijden moet gebeuren tijdens de training en ruim voorafgaand aan de wedstrijd……
De wedstrijd is mooi samen te vatten met 2x WHS:
1: Wij Houden Stand; de thuisploeg weerhoudt de koploper van scoren en verdeelt uiteindelijk de punten.
2: Wel Heel Saai

Terug naar overzicht