Lidmaatschap

U kunt zich aanmelden als lid van Voetbalvereniging Krabbendijke via het invullen van een 'Aanmeldingsformulier'. Dit kan middels een papieren versie in de kantine, of via het aanmeldformulier op de website.
Het lidmaatschap van V.V. Krabbendijkke wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Zonder tegenbericht gaat uw lidmaatschap automatisch over naar de volgende jaargang. Deze start 1 augustus van ieder jaar.

Aanmelden lidmaatschap
Indien u lid wilt worden van V.V. Krabbendijke, kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Leeftijdscategorieën
Hieronder kunt u zien in welke leeftijdscategorie een jeugdspeler ingedeeld kan worden in seizoen 2016-2017:

Geboren in:  Categorie:    Geboren in:  Categorie:
   1997  1e jaars senior    2004  JO13/MO13
   1998  JO19/MO19    2005  JO12
   1999  JO18    2006  JO11/MO11
   2000  JO17/MO17    2007  JO10
   2001  JO16    2008  JO9
   2002  JO15/MO15    2009  JO8
   2003  JO14    2010  JO7

Jeugdleden
Nieuwe jeugdleden mogen gedurende een proefperiode van drie weken meetrainen. Worden ze daarna als lid aangemeld, dan worden ze door de jeugdcommissie op basis van leeftijd en volgorde van aanmelding in een team ingedeeld.

Nieuwe leden worden geacht hun keuze vooraf te hebben afgewogen.

Spelerspas
Sinds voetbalseizoen 2006-2007 is de spelerspas verplicht gesteld door de KNVB. Hiervoor dient vanaf de D-categorie een recente pasfoto te worden meegeleverd met het inschrijvingsformulier. Deze pasfoto mag NIET digitaal worden aangeleverd! Mocht u uw inschrijving digitaal hebben uitgevoerd, dan kunt u een pasfoto in een envelop afgeven in de bestuurskamer of op Oostweg 30.

Contributies
De contributie voor seizoen 2016-2017 is als volgt vastgesteld:

Senior  € 161,50
   Junior (A, B, C)  € 129,50
   Pupil (D, E, F)  € 68,40
   Mini  € 32,30
   Derde gezinslid  € 24,50
   Verenigingslid  € 67,00

Wijzigingen doorgeven
Mocht u een adreswijziging willen doorgeven, kunt u dit doorgeven via het wijzigingsformulier.

Klik hier voor het wijzigingsformulier

Overschrijving
Indien u in de 3 jaren voorafgaand aan uw aanmelding lid bent geweest van een andere vereniging is er sprake van overschrijving.
Als jeugdlid t/m de D's kan moeiteloos van club gewisseld worden. U moet echter wil hebben voldaan aan alle (financiële) verplichtingen.
Senioren en A t/m C junioren dienen een overschrijvingsformulier in te vullen. Hierop geeft uw oude club aan dat er geen belemmeringen zijn voor een overschrijving, alvorens dit door V.V. Krabbendijke mede wordt ingevuld. Dit formulier kan u verstrekt worden door V.V. Krabbendijke of eventueel uw oude club. Een verzoek tot overschrijving dient uiterlijk 15 juni van een voetbaljaargang (augustus t/m juli) te worden ingediend voor het daaropvolgende seizoen. Verzoeken na deze datum worden behandeld als zijnde een verzoek om dispensatie.

Afmelden lidmaatschap
Indien u zich wilt afmelden als lid van V.V. Krabbendijke, kunt u dit doorgeven via het afmeldformulier. Het afmelden van het lidmaatschap kan enkel vanaf een jaar na aanvang van het lidmaatschap. Na een jaar kunt u maandelijks uw lidmaatschap opzeggen. Afmelden kan enkel via de site of bij de secretaris. Afmelden via een trainer of leider is niet mogelijk.

Klik hier voor het afmeldformulier