Lidmaatschap

U kunt zich aanmelden als lid van Voetbalvereniging Krabbendijke via het invullen van een 'Aanmeldingsformulier'. Dit kan middels een papieren versie in de kantine, of via het aanmeldformulier op de website.
Het lidmaatschap van V.V. Krabbendijkke wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Zonder tegenbericht gaat uw lidmaatschap automatisch over naar de volgende jaargang. Deze start 1 juli van ieder jaar.

Aanmelden lidmaatschap
Indien u lid wilt worden van V.V. Krabbendijke, kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Leeftijdscategorieën
Hieronder kunt u zien in welke leeftijdscategorie een jeugdspeler ingedeeld kan worden in seizoen 2018-2019:

Geboren in:  Categorie:    Geboren in:  Categorie:
   1999  1e jaars senior    2006  JO13/MO13
   2000  JO19/MO19    2007  JO12
   2001  JO18    2008  JO11/MO11
   2002  JO17/MO17    2009  JO10
   2003  JO16    2010  JO9
   2004  JO15/MO15    2011  JO8
   2005  JO14    2012  JO7

Jeugdleden
Nieuwe jeugdleden mogen gedurende een proefperiode van drie weken meetrainen. Worden ze daarna als lid aangemeld, dan worden ze door de jeugdcommissie op basis van leeftijd en volgorde van aanmelding in een team ingedeeld.

Nieuwe leden worden geacht hun keuze vooraf te hebben afgewogen.

Spelerspas
Sinds voetbalseizoen 2006-2007 is de spelerspas verplicht gesteld door de KNVB. Hiervoor dient vanaf de D-categorie een recente pasfoto te worden meegeleverd met het inschrijvingsformulier. Deze pasfoto mag NIET digitaal worden aangeleverd! Mocht u uw inschrijving digitaal hebben uitgevoerd, dan kunt u een pasfoto in een envelop afgeven in de bestuurskamer of op Oostweg 30.

Contributies
De contributie voor seizoen 2018-2019 is als volgt vastgesteld:

Senior  € 174,00
   Junior (O19, O17, O15)  € 139,20
   Pupil (O13, O11, O9)  € 73,80
   Mini (O7)  € 34,80
   Verenigingslid  € 72,00

Wijzigingen doorgeven
Mocht u een adreswijziging willen doorgeven, kunt u dit doorgeven via het wijzigingsformulier.

Klik hier voor het wijzigingsformulier

Overschrijving
Indien u in de 3 jaren voorafgaand aan uw aanmelding lid bent geweest van een andere vereniging is er sprake van overschrijving.
Als jeugdlid t/m de D's kan moeiteloos van club gewisseld worden. U moet echter wil hebben voldaan aan alle (financiële) verplichtingen.
Senioren en A t/m C junioren dienen een overschrijvingsformulier in te vullen. Hierop geeft uw oude club aan dat er geen belemmeringen zijn voor een overschrijving, alvorens dit door V.V. Krabbendijke mede wordt ingevuld. Dit formulier kan u verstrekt worden door V.V. Krabbendijke of eventueel uw oude club. Een verzoek tot overschrijving dient uiterlijk 15 juni van een voetbaljaargang (augustus t/m juli) te worden ingediend voor het daaropvolgende seizoen. Verzoeken na deze datum worden behandeld als zijnde een verzoek om dispensatie.

Afmelden lidmaatschap
Indien u zich wilt afmelden als lid van V.V. Krabbendijke, kunt u dit doorgeven via het afmeldformulier. Afmelden kan enkel via de website of bij de secretaris. Afmelden via een trainer of leider is niet mogelijk.

Klik hier voor het afmeldformulier